Načini plaćanja

KuponDiler Vam nudi nekoliko vidova plaćanja:

1. Opštom uplatnicom u banci ili pošti ili e-Banking-om

Poručite kupone i platite u banci ili pošti. Naša matična banka je UniCredit Banka i tamo možete platiti najnižu proviziju.
Kuponi se odobravaju jednom dnevno.

Ukoliko imate potrebu da Vam se odobri vaučer i ranije, kontaktirajte nas na telefon 011/616-40-42 ili na email marketing@kupondiler.rs. Procedura je jednostavna. Na naš email pošaljite skeniranu ili uslikanu uplatnicu tj. dokaz o plaćanju preko e-Banking-a i mi ćemo bez problema odobriti vaučere.

Ukoliko ste uplatili u petak, krajem dana, najverovatnije ćete morati sačekati ponedeljak. UniCredit banka, kao i sve ostale banke, ne rade vikendom, tako da nemamo dovoljne informacije za odobravanje, ali čim dobijemo informacije, mi odobravamo.

Ukoliko ne platite u roku od 2 dana nakon naručivanja, na Vaš email će stići podsetnik za plaćanje. Ovo je sistemska poruka, da Vas obavesti da još uvek nismo evidentirali Vašu uplatu. Ukoliko ste sigurni da ste uplatili i mi smo sigurni da će vaučer stići do Vas.

2. Qvoucher sistemom plaćanja

Za osobe koje su upoynate sa Qvoucher sistemom plaćanja, nema šta mnogo da se govori. Za ostale, ovaj vid plaćanja je vrlo efikasan, jer kupovinom preko ovog sistema Vam omogućava da ne čekate u redovima u banci ili pošti, već preko Vašem računa za moblni telefon, vrlo lako možete platiti Vašu kupovinu. Nakon uspešnog plaćanja na Qvoucher portalu, Qvoucher sistem nam šalje poruku o uspešnom plaćanju i mi automatski odobravamo kupovinu. Tako jednostavno!

QVoucher dopuna kupuje se na nekom od uplatnih mesta širom Srbije, na kojima se inače kupuju pripejd dopune kredita za mobilne telefone. Ukoliko vam je lakše dopune možete izvršiti i uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Prilikom kupovine prve QVoucher dopune na kiosku ili nekom drugom prodajnom mestu sistem automatski kreira Vaš nalog, a lozinku Vam šalje putem SMS-a. Prethodna registracija nije potrebna dovoljna je lozinka koju ste dobili.

Više informacija o Qvoucher sistemu pogledajte na zvaničnom sajtu.

3. KuponDiler poenima

KuponDiler poeni je savršen izbor za stalne kupce. Ukoliko ste sigurni da želite kod nas da kupujete često, iskoristite mogućnost uplate kupondiler kredita na našem sajtu i koristite po potrebi.

Proces je vrlo jednostavan. Kontaktirajte nas putem telefona 011/616-40-42 ili na email marketing@kupondiler.rs da se dogovorimo oko detaljne procedure za uplatu. Uplatite opštom uplatnicom iznos koji želite da imate na Vašem KuponDiler računu i mi ćemo taj iznos pretvoriti u kredite. 1 kredit = 1 dinar.

Ukoliko Vam se dopadne neka ponuda, odabirom opcije plaćanjem poenima, sa Vašeg računa će se skinuti iznos koji stoji na ponudi. Nudimo detaljnu evidenciju svih Vaših transakcija, jer nam je stalo da budemo profesionalni.

Ukoliko imate sredstva na KuponDiler računu, a ne želite više da ih koristite za kupovinu, bez problema možemo da uradimo povraćaj tih sredstava na Vaš tekući račun. Pozovite nas telefonom da dobijete detaljne instrukcije.