Uštedite 25% na ovoj ponudi!
Kurs "Lego robotika" po ceni od 15.000 dinara!
Cena sa popustom
15,000.00 RSD
Popust
25%
Originalna cena
20,000.00 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
52h : 20m
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • Kurs - Lego robotika

Lego WeDo 2.0 predstavlja sigurno najbolje edukativno sredstvo u STEM edukaciji. Pomoću najnovijih Lego wedo 2.0 kompleta moguće je napraviti preko 100 različitih robota i mehanizama! Praveći robote i razne mehanizme, deca se odlično zabavljaju ali i uče kako rade razni mehanički uređaji. Sklapaju različite modele robota koje programiraju da izvršavaju određene zadatke. Tokom izrade modela prolaze kroz sve faze prisutne u inženjerskom dizajniranju: od definisanja problema, preko planiranja, pravljenja rešenja, njegove modifikacije, i na kraju objašnjavanja rešenja. Da bi došli do cilja moraju da rade u paru čime se podstiče kolaboracija i komunikacione veštine.

Kurs Lego WeDo 2.0 robotike smo podelili na 2 nivoa: osnovni i napredni. U okviru osnovnog nivoa, deca imaju priliku da se upoznaju sa različitim temama kao što su: reciklaža, zaštita od poplava, oprašivanje biljaka, zemljotresi, istraživanje svemira i mnoge druge. Na svakom času se obrađuje jedna tema i na osnovu detaljnih instrukcija i uz pomoć predavača pravi se odgovarajući robot-mehanizam. Na primer, prilikom obrađivanja teme “svemira”, pravi se robot-rover koji služi za istraživanje dalekih planeta. Poslednji deo časa je posvećen programiranju – deca imaju zadatak da “napišu program” koji će da pokrene napravljenog robota. Na kraju odslušanog kursa dete dobija štampani i digitalni sertifikat.

Nakon završenog osnovnog nivoa, dete može da pohađa i napredni nivo. Na naprednom nivou, deca dobijaju zadatke da bez detaljnih instrukcija konstruišu razne mehanizme. Programi koji se pišu su kompleksniji, a učešće deteta tokom projektovanja je veće nego na osnovnom nivou. Na ovom nivou detetova kreativnost dolazi do izražaja. Takođe, izražena je i razmena ideja u okviru tima i saradnja sa ostalim članovima tima. Na kraju ovog kursa dete dobija štampani i digitalni sertifikat. Kurs obuhvata 16 termina po 60 minuta (u grupi od 3-8 dece).

Oba nivoa traju celo jedno polugodište. Nastava se izvodi tokom celog polugodišta sa pauzama za vreme raspusta i praznika. Deca se kursu mogu priključiti bilo kad, s tim da ako ne prisustvuju minimalnom broju časova ne mogu dobiti sertifikat. Poslednjih nekoliko časova je posvećeno završnim projektima koji su neophodni za dobijanje sertifikata. Cilj lego robotike je posticanje kolaborativnosti pa su deca podeljena u timove od 2 člana. Lego wedo 2.0 robotika je dostupna na svim lokacijama. Na nekim lokacijama se održava i tokom školskog raspusta u vidu intenzivnih radionica.
Dodatne informacije
Nakon ovog kursa, polaznici će moći da prave razne robote mehanizme i da ih programiraju. Kurs je namenjen polaznicima starijim od 7 godina.

Svi polaznici prilikom upisa kursa dobijaju mentora koji prati njihov rad i koga mogu da pitaju u slučaju da nešto ne razumeju, na kraju kursa potrebno je da uradite završni rad kako bi dobili sertifikat.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 30.04.2023.
 • Kupon važi za jednu osobu 
 • Možete kupiti više kupona
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti 
 • Možete kontaktirati školu putem maila info@procoding.rs ili na broj telefona:
  +381 62 1513 644
 • Adresa - Novi Beograd/Gandijeva 132
Preporučujemo
O kompaniji
Naziv: Procoding edukativni centar
Adresa: Gandijeva 132
Mobilni: 062/1513644
Autobusi: 89, 95, E6
Website: procoding.rs
E-mail: info@procoding.rs
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 30.04.2023.
 • Kupon važi za jednu osobu 
 • Možete kupiti više kupona
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti 
 • Možete kontaktirati školu putem maila info@procoding.rs ili na broj telefona:
  +381 62 1513 644
 • Adresa - Novi Beograd/Gandijeva 132
Preporučujemo
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

6 + 4:


Pošalji
Partnerski program