VAŽNO OBAVEŠTENJE

KuponDiler poslovnica neće raditi od 3.4.2024. do 8.4.2024.

Kupone možete kupiti putem sajta i platiti direktno na sajtu (u tom slučaju kupon dobijate automatski odmah nakon plaćanja). Prilikom ovakvog plaćanja u potrebna polja na sajtu unosite broj Vaše kartice, datum isteka, vlasnika kartice, CVV i ostale potrebne podatke. Plaćanje online na našem sajtu nije isto što i plaćanje platnom karticom preko aplikacije Vaše banke (m-banking).

Ukoliko kupone plaćate u pošti, banci, menjačnici, preko svog elektronskog bankarstva (aplikacija banke, QR kod), kupon dobijate automatski na mejl kada novac legne na naš račun, obično je potrebno oko sat, dva i to SAMO UKOLIKO ISPRAVNO POPUNITE SVA POLJA KAO NA UPLATNICI. Vikendom je potrebno više vremena.

POZIV NA BROJ JE OBAVEZNO UNETI ISPRAVNO!!!
Bez poziva na broj kupon ne može da se pošalje automatski.

Sva pitanja možete uputiti na mejl: marketing@kupondiler.rs
Telefon neće biti dostupan do 8.4.2024.
Uštedite 40% na ovoj ponudi!
Obavezno je poneti odštampan kupon sa sobom kada idete na zakazan pregled. U suprotnom nećete moći da obavite pregled.
Holter EKG-a sa očitavanjem!
Cena sa popustom
3,600.00 RSD
Popust
40%
Originalna cena
6,000.00 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
40h : 46m
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Galerija
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
  • Postavljanje aparata za 24-časovno merenje EKG-a
  • Skidanje aparata po završetku (merenje, prenos i obrada podataka)
  • Tumačenje nalaza i izdavanje izveštaja

Dijagnostičku proceduru postavljanja Holter-a  EKG-a i tumačenje nalaza vrši lekar specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog.
 
Postavljanje Holter-a  EKG-a  se vrši u situacijama kada treba postaviti ili isključiti dijagnozu postojanja i odrediti vrstu  poremećaja srčanog ritma i sprovođenja, radi procene efikasnosti primene već postojeće terapije za poremećaj srčanog ritma koju pacijent uzima. Na osnovu Holter-a EKG-a mogu de dijagnostikovati pauze u radu srca, preskoci u srčanom radu (ekstrasistole), njihove vrste i klinički značaj, napadi ubrzanog srčanog rada (tahikardije), koliko traju  i koliko ugrožavaju bolesnika kao i da li postoji povremeno ili stalno tzv. apsolutna aritmija koja nosi rizik od stvaranja tromba u srčanoj pretkomori i posledično nosi rizik od mozdanog udara.

Pacijent posle obavljenog pregleda dobija izveštaj sa tumečenjem nalaza  bez predloga terapije ili dopunskih ispitivanja jer se samo na osnovu nalaza Holter-a EKG-a ne mogu doneti precizni zaključci i predloziti terapija. Holter EKG-a  je dopunska dijagnostička metoda, a  tek posle detaljne anamneze, kliničkog pregleda ,laboratorijskih analiza, ultrazvuka srca , nekad i testa fizičkim opterećenjem ili farmakološkog stress testa moguće je utvrditi uzrok, tezinu I značaj aritmije , odrediti stepen   rizika za buduće kardiovaskularne događaje te u skladu sa svim tip odrediti terapiju, dati savet  i dalje redovno pratiti pacijenta.
Dodatne informacije
Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine Herz Medika je osnovana sa idejom da doprinese primarnoj prevenciji, ranom otkrivanju i lečenju bolesti i stanja iz oblasti interne medicine koje ujedno danas spadaju u najčešće bolesti od kojih pati pojedinac a čije se posledice u smislu smanjenja fertilne sposobnosti, radne sposobnosti, invaliditeta I visokih troškova lečenja odražavaju i na širu društvenu zajednicu. Odgovornost svakog pojedinca je ključna u očuvanju zdravlja, prevenciji i lečenju bolesti, tako da su lekar i pacijent u istom timu i na istom zadatku.

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi , dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno iz oblasti kardiologije i nefrologije.

Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 18.05.2024.
  • Obavezno je zakazivanje!
  • Na zakazan pregled poneti odštampan kupon i važeću ličnu kartu. 
  • Kupon je moguće iskoristiti u lekarskoj ordinaciji Herz Medika Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18 uz obavezno zakazivanje:
    011/7708-432;
    066/8025-108
  • Radno vreme:
    Ponedeljak - Petak: od 09-16h 

Preporučujemo
O kompaniji
Naziv: HERZ MEDIKA
Adresa: Brane Crnčevića 18 (bivša Ohridska) 11000 Beograd
Telefon: 011/77 08 432
Mobilni: 066/80 25 108
Website: https://herzmedika.rs/
E-mail: herzmedika@gmail.com
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 18.05.2024.
  • Obavezno je zakazivanje!
  • Na zakazan pregled poneti odštampan kupon i važeću ličnu kartu. 
  • Kupon je moguće iskoristiti u lekarskoj ordinaciji Herz Medika Beograd, Vračar, Brane Crnčevića 18 uz obavezno zakazivanje:
    011/7708-432;
    066/8025-108
  • Radno vreme:
    Ponedeljak - Petak: od 09-16h 

Preporučujemo
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

8 + 1:


Pošalji
Partnerski program