Ljubljana i Škofja Loka dan zajubljenih, 5 dana, 2 noćenja sa doručkom za samo 87e!
Cena vaučera
500 RSD
Ostvarujete popust
38%
Ova ponuda sigurno važi još*:
20220117
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Galerija
Osnovne informacije
UZ KUPON OD 500 DINARA CENA ARANŽMANA JE 87e.
Aranžman obuhvata:
 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 • Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Agencijske usluge  obilazak Ljubljane i Škofja Loke
Aranžman ne obuhvata:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid
 • Individualne troškove putnika.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 €
 • Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju
Fakultativne izlete:
 • Bled i Bohinj - 20 €
 • Portorož i Piran – 30 €
Dodatne informacije
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD – Sastanak putnika na parking Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz
Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA - U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjovekovni grad u Sloveniji.  Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme
za uživanje i odmor. Noćenje.
3. dan – BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na
jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do povratka u Ljubljanu. Noćenje.
4. dan PIRAN - PORTOROŽ - Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Portorož i Piran.  Slobodno vreme do polaska za Srbiju u večernjim časovima.
5. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Termin putovanja:
12.02.2022. – 16.02.2022.
NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.
Hotel B&B Ljubljana Park 3* https://www.hotel-bb.com/sl je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled. Tokom boravka možete besplatno koristiti računar sa internetom.Hotel takođe obuhvata moderan bar sa letnjom terasom na otvorenom, gde možete uživati u popodnevnom ili večernjem piću u vrtu. Iz hotela se puža pogled na Ljubljanski stari grad.
Holliday Inn Express Ljubljana 3* - Smešten je u Ljubljani, na 5 km od Ljubljanskog grada i na 2 km od Ljubljanskog sajmišta. Raznovrsna ponuda objekta obuhvata vrt i terasu, besplatan wi fi. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
Udobno uređene sobe imaju klima-uređaj, radni sto, LCD TV i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U objektu se služi doručak na bazi švedskog stola.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 14.02.2022.
 • Vaučer plaćate 500 din, u agenciji plaćate 87 evra!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
 • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!
 • NAPOMENA ZA ULAZAK U SLOVENIJUDržavljani Srbije ili lica koja imaju boravak u Srbiji mogu da uđu u Sloveniju pod sledećim uslovima : uz posedovanjePCR ili HAGT test, ne stariji od 48 sati · uz dokaz o pozitivnom rezultatu testa PCR koji je stariji od 10 dana, ali ne i od 6meseci · uz potvrdu lekara da je lice preležalo COVID-19 i od početka simptoma nije prošlo više od 6 meseci · ukolikoprilože potvrdu o vakcinaciji protiv COVID-19 kojom se dokazuje da je od primanja druge doze vakcine proizvođačaBiontech/Pfizer proteklo najmanje 7 dana, Moderna, Sputnik V, Johnson&Johnson, Sinovac Biotech, Sinopharmproteklo najmanje 14 dana i AstraZeneca najmanje 21 dan; Od obaveze karantina i posedovanja pomenutih testova,državljani Srbije su izuzeti u sledećim slučajevima: ukoliko se tranzitira kroz Sloveniju i napušta zemlja najkasnije u rokuod 12 sati nakon ulaska; ukoliko je reč o osobama sa diplomatskom putnom ispravom; ukoliko je reč o licu koje dnevnoili povremeno prelazi granicu radi angažovanja u oblasti vaspitanja, obrazovanja ili naučnog istraživanja i to potvrđujeodgovarajućim dokazima; ukoliko je reč o licima u sektoru međunarodnog prevoza; ukoliko je reč o licima koja vršiprevoz robe u Sloveniju ili iz Slovenije u privrednom saobraćaju; ukoliko su vlasnici nekretnina ili zakupci zemljišta upograničnim delovima; ukoliko je reč o licu koje je dovezeno u Sloveniju spasilačkim ili sanitetnim vozilom, kao ipratećoj zdravstvenoj pratnji u tom vozilu; ukoliko su pripadnici služba zaštite i spasavanja, zdravstva, policije,vatrogasaca ili druga lica koja vrše humanitarni prevoz i vraćaju se u roku od 24 sata; ukoliko se granica prelazi iz hitnihrazloga vezanih za otklanjanje neposredne opasnosti za zdravlje, život, nekretninu i poslovnih razloga, a vraća se u rokuod 12 sati po prelasku granice; ukoliko je pripadnik policije ili službenik državnih organa koji se vraća sa upućivanja narad u inostranstvu, kao i službenik državnih organa i akreditovani novinar na službenom putu u inostranstvu; ukolikoima zakazanu zdravstvenu uslugu u Sloveniji i vraća se nazad odmah po obavljenoj usluzi, detetu koje nije navršilo 15godina i granicu prelazi sa članom uže porodice. Za tranzit kroz Sloveniju neophodno je posedovanje dokaza oomogućenom ulasku u državu u koju se lice uputilo (boravišna dozvola, overeno pozivno pismo, rezervacija hotela i sl.) inije potrebno posedovanje negativnog PCR testa. Tranzit može trajati maksimalno 12 sati.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
O kompaniji
Naziv: Eta Turs
Adresa: Obilićev venac 18-20
Telefon: 011/3282905
Autobusi: 16, 95, 65, 35, 27e, 67, 75, 77, EKO1
Trole: 28,41
Website: etaturs.rs
E-mail: etatoursbg@gmail.com
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Bonus kod nas!
Kupite u našoj poslovnici 2 ili više kupona i dobijate poklon od nas!
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 14.02.2022.
 • Vaučer plaćate 500 din, u agenciji plaćate 87 evra!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
 • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!
 • NAPOMENA ZA ULAZAK U SLOVENIJUDržavljani Srbije ili lica koja imaju boravak u Srbiji mogu da uđu u Sloveniju pod sledećim uslovima : uz posedovanjePCR ili HAGT test, ne stariji od 48 sati · uz dokaz o pozitivnom rezultatu testa PCR koji je stariji od 10 dana, ali ne i od 6meseci · uz potvrdu lekara da je lice preležalo COVID-19 i od početka simptoma nije prošlo više od 6 meseci · ukolikoprilože potvrdu o vakcinaciji protiv COVID-19 kojom se dokazuje da je od primanja druge doze vakcine proizvođačaBiontech/Pfizer proteklo najmanje 7 dana, Moderna, Sputnik V, Johnson&Johnson, Sinovac Biotech, Sinopharmproteklo najmanje 14 dana i AstraZeneca najmanje 21 dan; Od obaveze karantina i posedovanja pomenutih testova,državljani Srbije su izuzeti u sledećim slučajevima: ukoliko se tranzitira kroz Sloveniju i napušta zemlja najkasnije u rokuod 12 sati nakon ulaska; ukoliko je reč o osobama sa diplomatskom putnom ispravom; ukoliko je reč o licu koje dnevnoili povremeno prelazi granicu radi angažovanja u oblasti vaspitanja, obrazovanja ili naučnog istraživanja i to potvrđujeodgovarajućim dokazima; ukoliko je reč o licima u sektoru međunarodnog prevoza; ukoliko je reč o licima koja vršiprevoz robe u Sloveniju ili iz Slovenije u privrednom saobraćaju; ukoliko su vlasnici nekretnina ili zakupci zemljišta upograničnim delovima; ukoliko je reč o licu koje je dovezeno u Sloveniju spasilačkim ili sanitetnim vozilom, kao ipratećoj zdravstvenoj pratnji u tom vozilu; ukoliko su pripadnici služba zaštite i spasavanja, zdravstva, policije,vatrogasaca ili druga lica koja vrše humanitarni prevoz i vraćaju se u roku od 24 sata; ukoliko se granica prelazi iz hitnihrazloga vezanih za otklanjanje neposredne opasnosti za zdravlje, život, nekretninu i poslovnih razloga, a vraća se u rokuod 12 sati po prelasku granice; ukoliko je pripadnik policije ili službenik državnih organa koji se vraća sa upućivanja narad u inostranstvu, kao i službenik državnih organa i akreditovani novinar na službenom putu u inostranstvu; ukolikoima zakazanu zdravstvenu uslugu u Sloveniji i vraća se nazad odmah po obavljenoj usluzi, detetu koje nije navršilo 15godina i granicu prelazi sa članom uže porodice. Za tranzit kroz Sloveniju neophodno je posedovanje dokaza oomogućenom ulasku u državu u koju se lice uputilo (boravišna dozvola, overeno pozivno pismo, rezervacija hotela i sl.) inije potrebno posedovanje negativnog PCR testa. Tranzit može trajati maksimalno 12 sati.
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

1 + 3:


Pošalji