Tandoori pile za dvoje, dve salate i dva dezerta!
Cena sa popustom
690 RSD
Popust
77%
Originalna cena
2.915 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20210521
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata: 
 • Marinirano Tandori celo pile za dvoje
 • Dva deserta Banana Halwa
 • Dve salate 
Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. U želji da zadovolje ukuse svojih gostiju, ponudiće vam mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Kari je mešavina začina, a to su: kurkuma, korijander, kardamom, kumin, bosiljak i crvena paprika. Zdravstvene prednosti karija su brojne zahvaljujući svakom pojedinačnom sastojku. Ova veoma pikantna smesa od paradajza, crnog i belog luka, masala začina, jogurta i piletine otvoriće vam neka nova čula.

Diwali restoran je mistični i autentični svet indijske kuhinje. Ova veoma ukusna hrana biće vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusima indijske kuhinje u elegantnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.
Dodatne informacije
Diwali Mahal

Indijski restoran u samom srcu Beograda Vas vodi na autentični  put indijske kuhinje. Iskusno osoblje rado će Vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru Vašeg obroka. Nemojte se ustručavati da konsultujete Vašeg konobara. Sa profesionalnom uslugom će nastojati da Vam vreme provedeno u restoranu Diwali bude nezaboravan doživljaj sa željom da se vratite ponovo. Šef kuhinje i vlasnik restorana Diwali Mahal g-din Rakesh Kumar Vam želi dobrodošlicu u mistični i autentični svet indijske kuhinje. Veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusima indijske kuhinje u elegantnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi. Nasuprot popularnom verovanju indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena da bi se u njoj uživalo.
Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. U želji da zadovolje ukuse gostiju, nude mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 21.06.2021.
 • Kupon važi za dve osobe.
 • Možete kupiti više kupona.
 • Obavezna najava unapred u periodu od 11-15h.
 • Telefon za rezervacije:
  - 061 61 00 878
 • Konzumacija se vrši isključivo u restoranu, kuponi ne važe za poneti.
 • Kuponi se mogu koristiti od ponedeljka do subote od 12-20h.
 • Radno vreme:
  - 10:00-23:00 h, nedeljom ne rade.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Restoran Diwali Mahal
Adresa: Savski nasip 9, Novi Beograd
Mobilni: 061 61 00 878
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

9 + 4:


Pošalji