Izlivanje noktiju (boja po želji, frenč, hrom ili ombre) za samo 890 dinara!
Cena sa popustom
890 RSD
Popust
51%
Originalna cena
1.800 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20201204
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata: 
 • Izlivanje noktiju (boja po želji, frenč, hrom ili ombre)
Tretman traje 60 minuta.  

Kome je namenjena ova ponuda:  
 • Jačina i izdržljivost izlivenih noktiju koje je radio profesionalac ne zavise od vrste forme, ali nokti rađeni na papirnoj formi izgledaju lepše i prirodnije jer se papirna forma bolje prilagođava prirodnom noktu. 
 • Zbog svoje neškodljivosti preporučuje se odraslima i kao metoda uspešnog odvikavanja od grickanja noktiju.
 • Dobra stvar kod izlivanja noktiju je ta što, ukoliko je vaš nokat širi, može se dobro pinčovati, tj. uštinuti kako bi vizuelno bio uži i samim tim i lepši na oko.
Dodatne informacije
Više o tretmanu: 

Frenč nokti su i danas jedna od najpopularnijih manikir tehnika. Žene širom sveta ih obožavaju zbog njihove jednostavnosti, jedinstvenosti i prelepog izgleda. Kao i za svaki manikir i za ovaj je potrebna priprema i redovna nega noktiju. Za lakiranje se koriste: svetlo roze ili bež boja za celu površinu nokta i intenzivno beli lak za vrhove. 
Najpre se nanese podloga, potom bela linija na vrh nokta i tek onda pink ili drugi neutralni lak na celu površinu nokatne ploče. Za sjaj i produženo trajanje laka na kraju se nanosi završni sloj. Važno je imati “mirnu” ruku i malo veštine u iscrtavanju bele linije, jer je frenč manikir simbol urednosti. 

Ombre predstavlja jedan od najpopularnijih načina za kombinovanje boja. U ovoj tehnici se koriste najmanje dve boje, koje se međusobno “prelivaju” jedna u drugu i tako prave postepeni prelaz. To mogu biti veoma slične ili potpuno različite nijanse. Takođe i broj boja koji se koristi nije ograničen, ali se najčešće upotrebljavaju dve ili tri. 
Ovakav način farbanja osmislili su holivudski frizeri. Inspiraciju su dobili od glumica koje su između dva snimanja izbegavale da farbaju izrastak, puštajući prirodnu kosu da poraste. Frizeri su se potrudili da ovakva kosa ne izgleda neuredno i tako je nastao ombre trend.

Hrom nokti mogu da se naprave od boje laka, ali pravi se dobija samo sa crnim lakom. Dakle, nokti se (savršeno) namažu crnim lakom, sačeka se da se dobro osuše, a onda se jagodicom prsta na svaki nokat nanosi puder. Prstom se skine ostatak šljokica sa kože oko nokta, a to može da se radi i sa četkom za puder. Da bi metalik sjaj ostao dugo nokti se namažu običnim lakom koji štiti nokte.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 04.01.2021.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu.
 • Jedna osoba može da kupi više vaučera, ali da iskoristi samo jedan.
 • Poneti odštampan vaučer u kozmetički salon na uvid kao potvrdu o uplati.
 • Potrebno je zakazati unapred tretman na telefone:
  - 061/2144635, 064/404-84-86
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme salona: 
  - radnim danima i subotom: 10:00 -20:00
  - nedeljom: salon ne radi
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Kozmetički salon La Prima
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 160
Telefon: 061/2144635, 064/404-84-86
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

9 + 5:


Pošalji