VAŽNO OBAVEŠTENJE

KuponDiler poslovnica neće raditi od 3.4.2024. do 8.4.2024.

Kupone možete kupiti putem sajta i platiti direktno na sajtu (u tom slučaju kupon dobijate automatski odmah nakon plaćanja). Prilikom ovakvog plaćanja u potrebna polja na sajtu unosite broj Vaše kartice, datum isteka, vlasnika kartice, CVV i ostale potrebne podatke. Plaćanje online na našem sajtu nije isto što i plaćanje platnom karticom preko aplikacije Vaše banke (m-banking).

Ukoliko kupone plaćate u pošti, banci, menjačnici, preko svog elektronskog bankarstva (aplikacija banke, QR kod), kupon dobijate automatski na mejl kada novac legne na naš račun, obično je potrebno oko sat, dva i to SAMO UKOLIKO ISPRAVNO POPUNITE SVA POLJA KAO NA UPLATNICI. Vikendom je potrebno više vremena.

POZIV NA BROJ JE OBAVEZNO UNETI ISPRAVNO!!!
Bez poziva na broj kupon ne može da se pošalje automatski.

Sva pitanja možete uputiti na mejl: marketing@kupondiler.rs
Telefon neće biti dostupan do 8.4.2024.
Kuba, Srednja Amerika - 12, 14 i 15 noći all inclusive + avio prevoz. Avantura i iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života!
Cena vaučera
500.00 RSD
Ostvarujete popust
10%
OVA PONUDA JE ISTEKLA!
Pogledajte aktivne ponude ove kompanije OVDE
Galerija
Osnovne informacije
Cene aranžmana uz KuponDiler vaučer od 500 dinara za termine su: 
  • 08.02-23.02.2020. (16 dana/14 noći) - 1599 evra po osobi
  • 06.02-23.02.2020. (18 dana/15 noći) - 1650 evra po osobi
  • 11.03-25.03.2020. (15 dana/12 noći) - 1499 evra po osobi
  • 20.04-04.05.2020. (15 dana/12 noći) - 1499 evra po osobi
Smeštaj je u Casa Particolar, Hotel 3* - ALL INCLUSIVE 

U CENU JE URAČUNATO:
  • avio prevoz (Beograd - Havana - Beograd) sa uključenim aerodromskim i drugim taksama! 
  • kolektivne transfere po programu putovanja,
  • razgledanje Havane u pratnji vodiča,
  • 4-6 noćenja u Havani u privatnom smeštaju (Casa Particular -1/2 ili 1/3 sobe sa sopstvenim kupatilom),
  • 3-4 noćenja u Trinidadu u privatnom smeštaju (Casa Particular – 1/2 ili 1/3 sobe sa sopstvenim kupatilom),
  • 4-5 noćenja u Varaderu u hotelu 3* (1/2 ili 1/3 sobe na bazi all inclusive usluge,
  • Napomena: Broj noćenja zavisi od datuma polaska i dužine boravka,
  • Troškove organizacije putovanja,
  • Asistencija vodiča na Kubi, na srpskom jeziku za grupe preko 12 putnika, za manje grupe na engleskom (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
U CENU NIJE URAČUNATO:
  • Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit,
  • Individualni troškovi, 
  • Hrana u Havani i Trinidadu,
  • vožnja kabrioletima, taksijem  ili javnim prevozom  po Havani , Trinidadu, do plaže Ancon i sl. 
  • ulaznice za muzeje, galerije...
  • Doplata za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti),
  • Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje.
FAKULTATIVNI PROGRAM-OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI-MOGUĆA I UPLATA NA RATE: 
  • Izlet br. 1 - Plaža Santa Maria del Mar i zamak Tres Reyes Del Moro 30€. U cenu izleta je uključeno: prevoz oldatajmerima-taxi, ulaznica i usluga vodiča.
  • Izlet br. 2 - Hemingvejeva kuća 30€. U cenu izleta je uključeno: prevoz oldtajmerima –taxi , usluga vodiča tokom izleta, ulaznica
  • Izlet br. 3 - Vinjales - dolina duvana 85€ U cenu izleta je uključeno: prevoz Havana-Vinjales-Havana,
  • vožnja čamcima kroz pećinu, pratnja vodiča tokom izleta, lokalni stručni vodič u Vinjalesu, ručak, degustacija kafe i tompusa
  • Izlet br. 4 - Nacionalni park Guanajara – Topes de Koljantes 80€, specijalni rezervat prirode. U cenu izleta je uključeno vožnja sovjetskim terenskim kamionom, obilazak vodopada Poza del Venado, treking kroz džunglu, poseta plantažama kafe, ručak i koktel u lokalnom restoranu, usluga  vodiča tokom izleta. 
  • Izlet br. 5 - Pešačka tura Santa Klarom 10€ - U cenu je uključena usluga vodiča.
  • Izlet br. 6 - Rajsko ostrvo Cayo Blanco i kupanje sa delfinima 130€. U cenu izleta je uključeno: vožnja katamaranom do ostrva, plivanje sa delfinima, ručak,  otvoreni bar nacionalnih pica, animacija: prvi salsa koraci itd, pratnja vodiča tokom izleta.  
PAKET SVIH IZLETA UPLAĆEN U AGENCIJI: 350€ umesto 365€ 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: 
  • dinarski po srednjem kursu Narodne banke, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 30 dana pred put, 
  • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD
Dodatne informacije
Program putovanja:                                                                 
BEOGRAD:  Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Havanu sa usputnim presedanjima. Putovanje kroz vreme je počelo… Dolazak u Havanu. Transfer do smeštaja. Noćenje. 

HAVANA: Slobodno vreme za utapanje u kubansku šarenu prestonicu. Upoznavanje grada i lokalne kulture. Stari američki automobili iz 50-ih godina, nasmejani i dobroćudni ljudi, energija grada koja se rečima ne može opisati. Obići ćete Staru Havanu (Havana Vieja) – kulturni i istorijski centar grada: Capitolio – kopija Vašingtonskog Kapitola, Grand Teatro, kao i omiljeno šetalište lokalaca Malecon – Avenija pored mora. Kasnije zalazite malo dublje, u srce starog grada, gde se nalazi nekoliko prelepih starih trgova: Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja i pešačka zona Obispo. Posle ovakvih dana, najbolje ćete se  opustiti uz mojito i nezaobilazni tompus… U Havani možete da posetite istorijske spomenike, crkve, fabrike cigara, zanatske radionice, galerije, muzeje, noćne klubove i restorane, mesta sa UNESCO-ve liste svetske baštine ili plaže izvan Havane gde možete da uživate ili odete na ronjenje. Dok hodate ulicama, muzika će dopirati do vas sa radija iz domova ljudi. Mali bendovi sviraju u kafićima i barovima muziku koja se zove „son“ koju je popularizovao film Buena Vista Social Club. 
Obići ćete i novi  deo Havane, krenućete iz prelepog Vedada, glavne poslovne četvrti kraj Malekona – 8 km dugog šetališta uz more, koje je zaštitni znak Havane. To je sastajalište umetnika, pesnika, filozofa i mladih zaljubljenih parova, koje svoj puni sjaj doživljava u vreme zalaska sunca. Obići ćete i Trg revolucije (Plaza de la Revolucion) na kom je Fidel Kastro držao svoje govore. Na trgu se nalazi zgrada Ministarstva odbrane u kojoj je Kastro imao kancelariju, Ministarstvo finansija i spomenik pesniku i revolucionaru Hose Martiju. Vozićete se pored Cementario Colon – velikog groblja gde su sahranjene najvažnije ličnosti iz kubanske istorije, videćete i kompleks Havanskog Univerziteta koji pleni svojom veličanstvenom arhitekturom, a na kraju obilazite i četvrt Mira Mar.  
Tokom boravka u ovom fascinantnom gradu imaćete priliku da idete i na fakultativni obilazak kuće Ernesta Hemingveja, čuvenog pisca i pustolova gde ćete čuti priču o životu i smrti čuvenog pisca. Izlet započinjete vožnjom oldtajmerima kroz staru Havanu i dok se osećate kao da ste se vratili u prošlost putujete ka kući u kojoj je Ernest Hemingvej živeo dok je pisao knjigu Starac i more. U vili se nalazi biblioteka sa 9.000 knjiga, pehari iz lova, neobično groblje kućnih ljubimaca na kom su sahranjeni Hemingvejevi psi, njegova garderoba i još dosta toga zanimljivog. Posebnost vile je botanički vrt sa tropskim biljem, u kojem se nalazi i brod kojim je u selu Cojimar sa svojim prijateljima Kubancima išao na pecanje. Nakon što ste posetili ovu impresivnu vilu vraćate se u centar Havane i obilazite Floriditu – bar u kojem je Hemingvej pio daikiri i Bodequita del Medio – bar u kom je čuveni pisac uživao u svom mohitu
(izlet broj 1) Posetićete (fakultativno)   i jednu od prelepih plaža nedaleko od Havane – Santa Maria del Mar.  Prvi susret sa kubanskom tropskom, atlantskom obalom. Poseta prelepim plažama istočno od Havane, uživanje, kupanje i opuštanje na atlantskoj obali Kube. Pri povratku u centar grada zaustavljate se na zamku Tres Reyes Del Moro, kako biste razgledali najlepšu panoramu Havane i njenog zaliva kao i divan zalazak Sunca nad gradom.  
(izlet br.2) Očekuje vas i celodnevni fakultativni obilazak  doline Vinjales- koja se nalazi u provinciji Pinar del Rio i poznata je po najvećoj proizvodnji duvana na Kubi. Videćete kako žive i rade ljudi van velike prestonice i upoznati se sa pojedinostima po kojima je Kuba svetski poznata. Glavna odlika doline su krečnjačke formacije – mogotes koje kao glave šećera skrivene pod bujnom vegetacijom izranjaju svuda unaokolo. Vaša prva stanica je  vidikovac Los Hazmines (Los Jazmines) sa kojeg se pruža nesvakidašnji pogled na dolinu. Nakon vidikovca nastavljate put do pećine Cueva del Indio (Pećine Indijanaca) gde ćete ići u vožnju čamcima. Pauza za ručak, nakon koje odlazite do  neverovatnog murala Praistorije – nasilkan 60-tih godina prošlog veka na liticama poznatih Mogotesa (džinovski ostenjaci – planine) jedan je od najvećih murala na svetu. U povratku svraćate na plantažu duvana na kojoj ćete videti kako se gaji, suši i ručno mota duvan od koga se proizvode čuvene kubanske cigare. Povratak u Havanu u večernjim satima (izlet br.3). 
TRINIDAD:  
Pakovanje i napuštanje soba. Kolektivni transfer do Trinidada (oko 5h vožnje), a kao da putujete u prošlost, jer tamo je vreme stalo krajem 19. veka. Trinidad je jedistven po kolonijalnoj arhitekturi iz vremena šećernih barona i veleposrednika, iz vremena pre Revolucije. Veliki deo gradića je zaštićen od strane UNESCO-a. Smeštate se u privatnim kućama kolonijalnog stila (Casa Particular). Ostatak dana provodićete šetajući starim kaldrmisanim ulicama ovog šarenog mesta. U blizini Trinidada, na oko 15km nalazi se jedna od lepših plaža južne obale Kube - Karipska plaža na poluostrvu Ancon. Uveče (po želji ) možete posetiti diskoteku duboko u pećini, popularnoj među mladim Kubancima i posetiocima Trinidada.
Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta: u okolini Trinidada – čekaju vas divni vodopadi, kupanje u prirodnom slatkovodnom bazenu, hajking tropskom šumom, vidikovac, obilazak plantaža kafe…. Nacionalni park Guanajara – Topes de Koljantes Izlet u specijalni rezervat prirode u blizini Trinidada. Atraktivna vožnja sovjetskim terenskim kamionom kroz nezaboravne predele iznad Trinidada. Panoramsko razgledanje okoline sa vidikovca na oko 600m iznad mora. Odlazak na vodopad Poza del Venado i kupanje u prelepim prirodnim bazenima. Treking kroz džunglu i poseta plantažama kafe, koja se smatra najboljom na Kubi uz mogućnost degustacije i razgledanje tradicionalnog procesa proizvodnje ovog napitka. Nakon trekinga organizovan je ručak i koktel u lokalnom restoranu. (izlet br. 4). Povratak u Trinidad. Uveče po želji, negde pod vedrim nebom možete se opustiti uz ritmove salse do kasno u noć.  
Napuštanje Trinidada i poalzak ka Varaderu preko Santa Klare, grada u središtu Kube. Uz dužno poštovanje Havani, Santa Klara je ipak najrevolucionarniji grad na Kubi i to ne samo zbog svoje opsesije prema Če Gevari, argentinskom doktoru koji je postao revolucionar. U samom geografskom centru Kube, Santa Klara je grad novih trendova i neiscrpne kreativnosti, gde kultura mladih već godinama testira granice kubanske politike cenzure. Ovaj gradić najpoznatiji je i po mauzoleju i memorijalu velikog Če Gevare. U muzeju koji je sastavni deo mauzoleja nalaze se izloženi Čeovi lični dokumenti, predmeti i uniforme koje je koristio za vreme svog neverovatnog života. Slobodno vreme ili fakultativno razgledanje znamenitosti grada uz pratnju vodiča. Ko je bio Ernesto Če Gevara? Kako je živeo i dospeo na Kubu čak iz Argentine? Kako su on i Fidel osmislili, organizovali i sproveli najpoznatiju revoluciju u istoriji? Saznajte sve ovo i još mnogo toga na našoj šetačkoj turi gradom Santa Clara. (izlet br. 5) Nastavak puta za Varadero. Dolazak u Varadero u večernjim satima. Smeštanje u sobe. Noćenje.
VARADERO:  
Varadero je najveće i najpopularnije letovalište ne samo na Kubi nego na čitavim Karibima. To nije slučajno. Plažu dugu 20 kilometara, sa belim peskom i tirkiznim morem, mnogi smatraju jednom od najlepših na svetu. Varadero ima da ponudi još mnogo toga. Osetite ukus kubanske kulture u brojnim galerijama, kabareima, barovima, pijacama…uz živu muziku, cigaru i čašu ruma. Slobodni dani za uživanje, odmor i upijanje energije Kariba.  Varadero je jedno od najpoznatijih odredišta turista na Kubi, a u njegovom najbližem okruženju nalazi se i nekoliko desetina malih ostrva, sa lepim plažama finog belog peska, u hladu tropskih palmi. Najpoznatije među njima je Cayo Blanco. Pre nego što dođete do ovog rajskog kutka, pozdravićete se i sa delfinima, sa kojima ćete se družiti 20ak minuta. Do i od ostrva vozi vas katamaran, na kome takoše imate otvoreni bar nacionalnih pića uključen u cenu. Kapetan i posada priređuju i posebne animacije – naučite da igrate salsu kao pravi pirati sa Kariba (izlet br.6) 
VARADERO Napuštanje smeštaja. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjima.                                                                 
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
  • Putovanje se realizuje u sledećim terminima:
    -08.02-23.02.2020.
    -06.02-23.02.2020.
    -11.03-25.03.2020.
    -20.04-04.05.2020.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu.
  • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
  • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefone:
    - 011/3281-947,
    - 065/8089-351
  • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
  • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
  • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
  • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
  • Organizator putovanja je Travel klub,  Licenca OTP br 117/2016   
Preporučujemo
O kompaniji
Naziv: Travel klub
Adresa: Strahinjića bana 2, Beograd
Telefon: 011/3281-947
Mobilni: 065/8089-351
Autobusi: 79, 5A, 24, E9
Website: www.travelklub.rs
E-mail: travelklubsrbija@gmail.com
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
  • Putovanje se realizuje u sledećim terminima:
    -08.02-23.02.2020.
    -06.02-23.02.2020.
    -11.03-25.03.2020.
    -20.04-04.05.2020.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu.
  • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
  • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefone:
    - 011/3281-947,
    - 065/8089-351
  • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
  • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
  • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
  • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
  • Organizator putovanja je Travel klub,  Licenca OTP br 117/2016   
Preporučujemo
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

2 + 6:


Pošalji
Partnerski program