Jezera Austrije - 3 noćenja sa doručkom + prevoz!
Cena vaučera
150 RSD
Ostvarujete popust
20%
Ova ponuda sigurno važi još*:
20200220
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Cene aranžmana uz KuponDiler vaučer od 150 dinara za termine su: 
 • 26.03-30.03.2020 - 149 evra po osobi 
 • 30.04-04.05.2020 - 149 evra po osobi 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Prevoz autobusom na navedenoj relaciji,
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini jezera Vorterze,
 • 2 noćenja sa doručkom u okolini jezera regija Salzburg, 
 • Stručno vođstvo puta u pratnji turističkog vodiča,
 • Troškove organizacije putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje, može se kupiti u agenciji,
 • Individualne troškove, kao i ulaznice za muzeje, galerije: muzej Halštat oko 11€, Mocartova  kuću oko 11 €, Carsku vilu oko 17 € (uključen park i razgledanje vile sa lokalnim vodičem),
 • FAKULTATIVNI IZLETI: OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA NA RAČUN AGENCIJE:
  - Minimundus – 25 evra (prevoz i ulaznica), deca 15€, 
  - Obilazak St Wolfganga - 20 evra sa uračunatom brodskom kartom (St.Gilgen- St.Wolfgang),
  - Vožnja  starom železnicom do vidikovca planine Šafberg – vozna karta 35 evra (St . Wolfgang- Schafberga),
  - Poseta rudniku soli u Halštatu – ulaznica 35 evra  (oko 1,5h traje  i uključuje zaštitnu odeću, vožnju (žičnom železnicom gore/dole + razgledanje + audio, vožnju  brodićem po jezercetu soli, toboganima, usluge lokalnog vodiča).
  - PAKET SVIH IZLETA: 110€ 
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: 
 • dinarski po srednjem kursu narodne banke, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put 
 • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD 
 • na rate čekovima, 40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu  
Dodatne informacije
Program putovanja:       5 dana / 3 noći/ autobusom 

1. dan: BEOGRAD –KLAGENFURT (VORTERZE)  
Polazak iz Beograda u 06:00h. Dnevna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa povremenim pauzama radi osveženja i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Klagenfurt u poslepodnevnim satima. Jedan od najlepših starih gradova Austrije ostavlja bez daha sve koji ga posete. Jezero Worthersee (Vorterze) na čijim obalama leži Klagenfurt je jedno od najlepših jezera Austrije, oivičeno alpskim obroncima i gustim šumama, koje u zimskom period kada se zaledi postaje najveće klizalište na otvorenom u Evropi. Posle obilaska grada i jezera smeštaj u hotel u jezerskoj oblasti. Slobodno veče. Noćenje. 

2. dan: MINIMUNDUS- SALZBURG
Posle doručka napuštanje hotela i odlazak u fakultativni obilazak Minimundusa, parka minijaturnih građevina u Klagenfurtu ili slobodno vreme. Ovaj Svet u malom sadrži više od 150 minijaturnih modela arhitekture iz celog sveta, napravljenih u omeru 1:25, koristeći originalni materijal. U parku možete videti Kip slobode, Sidnejsku operu, Tadž Mahal, Belu kuću, Sulejmanovu džamiju, Ajfelov toranj… "Najveća" minijatura je model bazilike sv. Petra u Rimu, a "najviši" CN toranj iz Toronta. Posebno su zanimljivi modeli katedrale "Sagrada Familia" iz Barselone, te spejs šatl, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje. Nastavak puta prema Salzburgu. Dolazak u Salzburg u poslepodnevnim satima. Obilazak grada najpoznatijeg po rođenju Mocarta i baroknoj arhitekturi. Poseta Mocartovoj kući koja je i najposećeniji muzej u Salzburgu, obilazak starog jezgra grada poznatog po neverovatnoj očuvanosti građevina. Smeštaj u hotel u regiji jezera i slobodno veče. 

3.dan: MONDZE - ST GILGEN (Wolfgangsee) - ST VOLFGANG  - Schafberga
Posle doručka obilazak mesta Mondze na istoimenom jezeru. Jezero Mondze, tajanstveno kao i sam njegov naziv – “jezero mesečine”, a i sva druga jezera regiona Salkamergut, svojom čistom, prirodnom lepotom očaravaju sve posetioce. Po dolasku u Mondze obilazak i šetnja. Potom sledi odlazak u Sankt  Gilgena, u kome je rođena majka jednog od najcenjenijih kompozitora – Volfganga Amadeusa Mocarta (Wolfgang Amadeus Mozart). Šetnja uz jezero do starog jezgra St. Gilgena s kućom Mozartove majke, crkvom sv. Egidija i glavnim trgom s fontanom. Uske ulice podsećaju na primorske gradiće i sve je tako divno i krasno da ne znate na koju stranu pre da gledate. U  ovoj čaroliji ćete se zadržati par sati, a potom put nastaviti vožnjom brodom (fakultativno) prema živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera koji je tokom cele godine izuzetno posećen; šetnja do trga Kirchen i razgledanje bogato ukrašene crkve sa Pacherovim oltarom, najlepše crkve na području austrijskih jezera. Slobodno vreme za ručak, a potom ovaj veličanstveni doživljaj upotpunjujete izletom starom svetskom cog-železnicom (fakultativno) od St  Wolfganfa  do  planine Schafberga. Vozićete se prekrasnim krajolikom do vidikovca na visini 1783 m gde pogled seže na neverovatna jezera i zanimljive gradiće, iznad blistavih jezera Salzkammerguta (npr. Jezera Volfgangsee, Irrsee, Mondsee i Fuschlsee) do jezera Chiemsee u Nemačkoj u podnožju Alpa.  Vožnja traje 35 minuta.  Uveče povratak u hotel. 
Napomena: Redosled moze biti promenjen u zavisnosti od reda vožnje voza i broda.

4 .dan  BAD IŠL – HALŠTAT – GRAC 
Odjava iz hotela. Vožnja do aristokratskog lečilišta Bad Išl. Fakultativna poseta Carskoj vili, letnoj rezidenciji Franje Josipa i carice Sissy sa stručnim vođenjem kroz prostorije vile. Šetnja velikim parkom uz vilu te istorijskim jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih poslastičarnica Zauner. Slobodno vreme za šetnju ili kafu i kolač. Odlazak u jedno od najlepših mesta Austrije, Halštat na obali istoimenog jezera. Razgledanje romantičnog gradića s istorijskom patinom uz županijsku crkvu, preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Fakultativna poseta starom rudniku soli kao i ‘’šetnju nebom’’, spektakularan vidikovac iznad Halštata na planini Salzberg, a ručak i odmor se preporučuje u restoranu Rudolfov toranj. Nastavak putovanja prema Gracu. Po dolasku, razgledanje grada: staro gradsko jezgro koje se nalazi pod zaštitom Unesco-a, Landhaus, zgrada Opere, Glockenspiel, Katedrala, simboli grada – tvrđava Schlossberg sa satom-kulom Clock Tower-om i čuveno arhitektonsko zdanje Kunsthaus. Nakon obilaska grada slobodno vreme. Nastavak putovanja  kroz Sloveniju i Hrvatsku uz kraće zaustavljanje putem radi odmora.

5.dan: BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 29.04.2020.
 • Putovanje se realizuje u sledećim terminima:
  -26.03-30.03.2020.
  -30.04-04.05.2020.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
 • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefone:
  - 011/3281-947,
  - 065/8089-351
 • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
 • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
 • Organizator putovanja je Travel klub,  Licenca OTP br 117/2016   
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Travel klub
Adresa: Strahinjića bana 2, Beograd
Telefon: 011/3281-947
Mobilni: 065/8089-351
Autobusi: 79, 5A, 24, E9
Website: www.travelklub.rs
E-mail: travelklubsrbija@gmail.com
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

8 + 2:


Pošalji