Kurs: postani vlasnik, postani finansijski nezavisan!
Cena sa popustom
1.000 RSD
Popust
50%
Originalna cena
2.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • Prvih mesec dana online kursa ,,Postani vlasnik, postani finansijski nezavisan''
 • Nakon kupovine kupona, potrebno je da se prijavite za kurs slanjem maila na office@weblab.co.rs. U mailu navedite svoje ime i prezime, broj telefona i priložite kupon.
 • Kurs je počeo 01.12.2019. godine i do sad je održano 7 lekcija. Svako nakon prijavljivanja na kurs dobija pristup video materijalima i svim lekcijama.
O kursu
Kurs pod nazivom „Postani vlasnik, postani finansijski nezavisan” je zasigurno jedinstveni kurs na ovim prostorima. Ukoliko želite da pokrenete svoj biznis, a niste sigurni kako da započnete, ovaj kurs je definitivno za Vas. Nije bitno da li ste već krenuli sa svojim biznisom ili tek planirate da plasirate svoje usluge/proizvode na tržište, uz ovaj kurs ćete naučiti sve trikove i postati ekspert u vođenju biznisa.

Zašto je ovaj kurs toliko jedinstven?
Za razliku od drugih kurseva koji traju maksimalno 4 do 5 dana, ovaj kurs traje godinu dana. Baziran je tako da se jednom nedeljno održavaju webinari uživo, na kojima će se detaljno pričati o velikom broju sastavnih elemenata jednog biznis modela. Ali ne samo to, učestvovaćete u kreiranju jednog REALNOG biznis modela (konkretno: Loyalty program), gde ćemo na realnom primeru objašnjavati šta radimo i kako gradimo jedan proizvod koji ćemo plasirati na tržište i od njega napraviti pasivan prihod.

Nema suvoparnih teorija o biznisu, po prvi put uživo možete da pratite razvijanje jednog biznis projekta i da naučite sve praktične metode, koje će Vam kasnije koristiti u Vašem poslovnom životu.
Po prvi put u našem regionu, jedan kurs daje i više od znanja! Svaki učesnik kursa postaje procentualni vlasnik kompanije koje budemo razvijali godinu dana, što će mu omogućiti da posle završenog kursa postane suvlasnik kompanije.
Dodatne informacije
Kurs traje godinu dana, a baziran je na održavanju live webinara. Ovi webinari će se snimati i biti postavljeni na lokaciju za koju samo učesnici kursa imaju pristup. Ukoliko se neko prijavi na kurs i posle dva meseca od početka kursa, dobija pristup gledanju svih do tada usnimljenih video materijala, tako da nijedan učesnik kursa ne bude uskraćen sa informacijama šta se dešavalo od samog starta.

Kurs je počeo 1. decembra 2019. godine. Do sad je održano 7 lekcija. Svako nakon prijavljivanja na kurs dobija pristup video materijalima i svim lekcijama. Na početku svakog meseca, učesnici su u obavezi da uplate mesečnu članarinu u iznosu od 2.000 dinara, kako bi nastavili sa kursom, ali nastavak kursa nije neophodan ukoliko smatrate da kurs nije za Vas ili iz bilo kakvih okolnosti niste u mogućnosti da isti pratite. Uz kupon se može ostvariti 50% na uplatu za prvi mesec od kada se prijavite za kurs.

Svaki webinar je podeljen u dve sekcije: Prva sekcija u trajanju od 60 minuta, služi predavaču da iznese svoje izlaganje, a druga sekcija u trajanju od 30 minuta služi za diskusiju o izlaganju sa učesnicima kursa.

Oblasti koje će se pokrivati u toku godinu dana:
 • Kako se definiše proizvod/usluga koju želite da plasirate na tržište
 • Kako se ugovaraju dobavljači
 • Kako se pronalaze potencijalni kupci
 • Kako se gradi odnos sa novim i postojećim kupcima
 • Šta sve obuhvata otvaranje jedne firme u Srbiji
 • Šta su finansije i kakva je uloga u finansija u jednoj kompaniji
 • Kako se brendira kompanija i online i offline
 • Kako protiče proces zapošljavanja zaposlenih i kako se gradi odnos sa istim
 • Kako protiče process zapošljavanja menadžera kompanije i kako se gradi odnos sa istim
 • Kako se tumače rezultati prodaje i kako se proizvod/usluga nadograđuje
 • Kako izgleda kada opadne prodaja
 • Kako izgleda kada Vas napusti dugoročni dobavljač/partner
 • Kako izgleda kada prodate kupcu uslugu/proizvod i kupac Vam se javi sa reklamacijom
O predavaču
Kurs drži Strahinja Krstić (36), vlasnik tri kompanije u Beogradu, proveo je skoro 9 godina u privatnom biznisu: Druži se sa poslovnim bogovima, a izbegava đavole i prevarante. Glavni motiv: prvih 50 ideja će ti biti najgluplje ideje u istoriji ideja, ali 51. ideja će biti čisto savršenstvo… S tim što do 51. ideje se ne može doći ako niste isprobali prvih 50!
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
 • Kupon važi za prvih mesec dana kursa. 
 • Ostalih 11 meseci plaćate po regularnoj ceni od 2000 dinara mesečno.
 • Za sve dodatne informacije možete se konsultovati sa Strahinjom putem telefona: 064/121-77-94.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: WEB LAB
Adresa: Nehruova 82
Mobilni: 064/121-77-94
Website: https://www.finansijskanezavisnost.rs/
E-mail: office@weblab.co.rs
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

5 + 4:


Pošalji