5 limfnih drenaža stomaka i nogu za samo 2000 dinara!
Cena sa popustom
2.000 RSD
Popust
60%
Originalna cena
5.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20200131
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata: 
 • 5 limfnih drenaža stomaka i nogu u trajanju od 30 minuta.
Kome je namenjena ova ponuda:   
 • Da li ste čuli za limfnu drenažu? Limfna drenaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Baš to treba svakoj ženi! 
 • Takođe, ovaj tretman utiče na to da vaš organizam bude jači i zdraviji, utiče na to da očistite telo od toksina i da smršate. Da, bićete zdravije i smršaćete! 
Napomene: 
 • Tokom tretmana, moguće je da se javlja preterano znojenje. To je znak da je cirkulacija preopterećena i tretman se ne može nastaviti. Možete ga nastaviti već drugog dana. 
 • Posle tretmana preporučuje se da se unosi što više vode i da se smanji slana hrana, odnosno so uopšte. Poželjno je da se povede računa o ishrani i da se unosi što više vitamina i zdrave hrane kako bi se obogatio organizam. Treba izbegavati cigarete i alkohol. 
 • Limfnu drenažu ne možete da koristite ukoliko imate proširene vene ili loše kapilare, ukoliko ste u drugom stanju ili imate menstruaciju, ili ako su prisutne infektivne bolesti.
Dodatne informacije
Preporučujemo ovu ponudu jer: 
 • Limfna drenaža ima pozitivan uticaj na nervni sistem, na mišićni i na imuni sistem. U limfnoj cirkulaciji krije se eliksir mladosti i života. 
Više o tretmanu: 
Limfna drenaža je specifična masaža koja se obavlja pritiskom kože i gnječenjem. Cilj je da se nagomilana tečnost potisne ka limfnim žlezdama i da se izlučivanjem izbaci iz organizma.  

Limfni sistem je put preko kog se tečnost iz međućelijskog prostora vraća u krvotok. Baš kroz taj put u našem organizmu se transportuju masti i raspoređuju se dalje. Limfni sistem ima odbrambenu ulogu jer štiti od raznih infekcija. Sve one bakterije koje često pominjemo, dosadni virusi i druge patogene čestice dospevaju u limfni sistem vrlo lako i tamo bivaju uništene.

Limfa je tečnost u našem telu. Bogata je belančevinama i belim krvnim zrncima. Bela krvna zrnca nas štite i čuvaju od bakterija, od nastanka bolesti i infekcija, kao i od nastanka tumora. 

Limfna drenaža je tretman za regeneraciju tkiva i za detoksikaciju organizma. Služi da odblokira limfne kanale i krvne sudove i tako dolazi do pročišćenja organizma i do smanjenja bolova usled nataložene limfe.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 02.03.2020.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Možete kupiti više kupona. 
 • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati. 
 • Salon je isključivo ženski.
 • Potrebno je zakazati unapred tretman na telefon:
  - 061/100-9613
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odštampate kupon možete ga proslediti direktno salonu na email: salonsamodiva74@gmail.com
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme salona:
  - Svim danima od 11-20 časova
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Samodiva 74 - salon lepote
Adresa: Bačka 15k
Mobilni: 061/100-9613
Autobusi: 18, 83
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

6 + 6:


Pošalji