Putevima behara i sevdaha uz KuponDiler vaučer od 250 dinara!
Cena vaučera
250 RSD
Ostvarujete popust
10%
Ova ponuda sigurno važi još*:
20190823
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Obavezna proveriti raspoloživost mesta sa agencijom pre kupovine vaučera!

CENA UZ VAUČER ZA POLAZAK JE 89€. 

Aranžman obuhvata: 
 • Autobuski prevoz na navedenim relacijama, autobusi visoke turističke klase (klima, audio-video oprema),
 • Smeštaj u hotelu 3* na bazi noćenja sa doručkom u 1/2, 1/2+1, 1/1 sobama - tačan naziv hotela biće poznat par dana pre polaska,
 • Obilaske i razgledanja prema programu,
 • Usluge stručnog vođenja putovanja i predstavnika agencije,
 • Troškovi realizovanja putovanja. 
Aranžman ne obuhvata: 
 • Ulaznica za Drvengrad – 250 rsd (cena je podložna promeni, plaćanje na licu mesta),
 • Putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi tokom boravka,
 • Fakultativni izleti. 
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika):
 • Dubrovnik – 20 evra za odrasle / 15 evra deca (prijava do 7 dana pre polaska u agenciji, plaćanje na licu mesta),
 • Vrelo Bosne – 8 evra. 
Način plaćanja:
 • 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Eurobanke).
 • čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.
 • korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2019.
 • administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
Dodatne informacije
PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1. (24.10.) BEOGRAD – DRVENGRAD – VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) – TREBINJE
Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim časovima, oko 6h. Vožnja prema etno selu Drvengrad, izgrađeno po zamisli poznatog režisera Emira Kusturice za potrebe snimanja filma „Život je čudo”. Prošetaćete ulicama sela koja nose imena poznatih ličnosti iz sveta kulture i nauke, pored male drvene pravoslavne crkve sa drvenim zvonikom, izgrađene po uzoru na ruske crkve brvnare, posvećene Svetom Savi. U ovom bajkovitom mestu možete videti galeriju slika, biblioteku, bioskop „Andergraund“, poslastičarnicu, restoran i prodavnicu suvenira. Nakon obilaska nastavlja se prema Višegradu gde se posećuje čuveni most „Ćuprija na Drini“, spomenik Ive Andriću i čuveni Andrićgrad, smešten na poluostrvu između reka Drine i Rzave. Nakon kraće pauze nastavak putovanja. Dolazak u Trebinje, smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. (25.10.) TREBINJE – DUBROVNIK (fakultativno) – TREBINJE
Doručak i nakon doručka odlazak u razgledanje Trebinja u pratnji vodiča. Obilazi se Hercegovačka Gračanica, mesto gde je sahranjen Jovan Dučić, manastir Tvrdoš, Arslanagića most, šetnja starim gradom na Trebišnjici, prolazi se pored Sat kule, gradskih zidina, Trg-a Pesnika i spomenika Dučiću. Nakon obilaska grada organizovan je fakultativni izlet za Dubrovnik, grad koji nosi epitet „Biser Jadrana“. U pratnji vodiča obilazi se ovaj pravi dragulj za turiste. Prošetaćete čuvenim Stradunom, omiljenim mestom okupljanja lokalnog stanovništva i turista. Ovo je jedna od najlepših pešaćkih zona u Evropi. Nastavlja se do dubrovačke katedrale, poznate kao Katedrala Uspenja presvete Bogorodice, izgrađene u baroknom stilu na mestu stare katedrale iz 6. veka koju je uništio zemljotres. Potom se obilazi gradska kapija, vrata od Pila, nekadašnji glavni ulaz u grad. Laganom šetnjom dolazi se do trga Ruža, gde se nalazi Orlandov stub, kao i čuveni zvonik koji se koristio nekada kao svojevrsni alarm. Trgom dominira crkva svetog Vlasija, sahat kula iz 15. veka i mala fontana. Nastavlja se do zapadnih gradskih zidina, do takozvanog „dubrovačkog Gibraltara“, poznate tvrđave Lovrenac. Nakon obilaska slobodno vreme za individualna razgledanja. Povratak za Trebinje. Noćenje.

DAN 3. (26.10.) TREBINJE – BLAGAJ – MOSTAR – SARAJEVO
Doručak i napuštanje hotela. Polazak za Blagaj, malo mesto smešteno na reci Buni koje predstavlja pravu oaza mira i prirodne harmonije. Sa obe strane reke možete uživati u nekom od kafića ili restorana koji su skladno uklopljeni u prirodni ambijent. Nakon kraće pauze nastavlja se ka Mostaru gde se obilazi stari most, kula Kelebija, kula Herceguša, Sahat Kula i Kriva ćuprija. Potom se odlazi do stare mostarske čaršije na obali Neretve, Kujundžiluk. Slobodno vreme za individualno razgledanje i nastavak puta ka Sarajevu. Dolazak u hotel, smeštaj i noćenje. 

DAN 4. (27.10.) SARAJEVO – VRELO BOSNE (fakultativno) – BEOGRAD
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Odlazak u obilazak Sarajeva u pratnji vodića gde se posećuje Saraj, Vjećnica, Inat Kuća i Latinska ćuprija. Šetnja glavnom pešačkom zonom do katedrale i srpske Saborne crkve i Gazi Husref begova džamije. Nakon toga odlazi se do čuvene Baščaršije gde je predviđeno slobodno vreme ili fakultativni obilazak vrela Bosne, park smešten u podnožju planine Igman. Ceo ambijent upotpunjuju izvor reke Bosne, prelepa jezera u kojima plivaju ribe i plove labudovi, potočići obrasli bujnim zelenilom. Kratko vreme za individualno uživanje u prelepoj prirodi. Povratak za Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu u kasnijim popodnevnim časovima. Vožnja sa usputnim kraćim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj usluge.
Smernice
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 24.10.2019.
 • Putovanje se realizuje u sledećem terminu:
  - 24.10. - 27.10.2019.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu i smeštaj u dvokrevetnoj sobi.
 • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
 • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefon:  011/334-00-15.
 • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
 • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
 • Organizator putovanja je Barcino Tours.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Barcino Tours
Adresa: Desanke Maksimovic 2/1
Telefon: 011/63-03-233, 011/63-03-224, 011/63-02-390
Autobusi: 74
Trole: 24, 26, 27
Tramvaji: 6, 7
E-mail: office@barcino.travel
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

1 + 6:


Pošalji