Zablistajte pred važan događaj uz mezoterapiju lica bez igle u studiju Hedona!
Cena sa popustom
1.490 RSD
Popust
63%
Originalna cena
4.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata: 
 • mezoterapiju lica bez igala,
 • aplikaciju vitaminskog koktela,
 • aplikaciju peptida.
Kome je namenjena ova ponuda: 
 • Mezoterapiju mogu da rade sve žene bez obzira na godine, koje žele da toniraju kožu, osveže i hidriraju kožu lica.
 • Mezoterapija može da učini čuda za Vašu umornu kožu lica. Ona osim što poboljšava elastičnost kože ona može da smanji sitne bore, tonira kožu, hidrira kožu, ukloni podočnjake, jača zidove kapilara. 
 • Mezoterapija lica pomaže u borbi protiv prirodne opuštenosti kože lica koju izaziva starenje, ispravlja bore na licu, podmlađuje kožu i tonira je. 
 • Savetuje se da se sa tretmanom krene u ranim tridesetim godinama jer se već tada na licu primećuju prvi znaci starenja i dobijaju se prve bore. 
Napomene: 
 • Uzevši u obzir da se ovde radi o neinvazivnoj mezoterapiji bez igle, u mogućnosti smo da svakoj osobi uradimo tretman neinvazivne mezoterapije, bez obzira na godine i fizičko stanje!
 • Tretman neinvazivne mezoterapije možemo raditi čak i trudnicama! 
Dodatne informacije
Preporučujemo ovu ponudu jer: 
 • Prednost neinvazivne mezoterapije je ta što je, za razliku od mezoterapije iglom, apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana nikakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda. 
 • Takođe se ubraja u tretmane koje je poželjno uraditi pred neki važan događaj, jer lice nakon tretmana jednostavno zablista!  
Više o tretmanu: 
Mezoterapija je savremena nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u središnji deo kože, tj. mezoderm, po kome je i dobila ime. 
Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć različitih metoda, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje. 
Tretmanom  se  ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenosti kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.
Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija ima za cilj restruktuisanje i  podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.
Do skoro su postojale nedoumice oko toga, šta je efikasnije i šta daje bolje rezultate, klasična ili mezoterapija bez igle. Zapravo se radi o metodama  koje imaju isti cilj, a to je ubacivanje u kožu velikih molekula, (koje utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidrmalnu barijeru i samim tim ne bi postigle željeni efekat), s tim da se kod klasične mezoterapije koristi špric sa mezokoktelom i igla, a kod neinvazivne tzv. virtuelne mezoterapije, špric i iglu zamenjuju električni i/ili radiofrekventni impulsi, ultrazvuk, kiseonik. 

Peptidi u kozmetici su vaši novi najbolji prijatelji u borbi protiv starenja. 
Peptidi su važni za izgled naše kože upravo zbog toga što se svrstavaju u proteine, jer su proteini osnovne jedinice građe i funkcije naše kože (sad se osećate kao da ste na času biologije, zar ne?). Koliko su važni proteini za kožu treba da vam kaže i to da kolagen, možda i najbitniji element lepe i mladolike kože, ustvari po svojoj prirodi spada u proteine. 
Oni se mogu unositi i putem hrane ili, u slučaju nege kože, nanositi u formi krema ili seruma za lice koji uglavnom sadrže sintetičke peptide. Ovo „sintetički‟ nema nikakvo pogrdno značenje; samo označava da su oni proizvedeni veštački, ali tako da gotovo u potpunosti oponašaju prirodne peptide.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati. 
 • Salon je isključivo ženski.
 • Potrebno je zakazati unapred tretman nekoliko dana na telefone  011/6166557 , 011/7186928 i 065/2166558
 • Vreme zakazivanja od 13-16 h
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme salona:
  - radnim danima je od 12-20 časova
  - subotom od 09-16 časova
  - nedeljom salon ne radi
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Hedona 45, studio za negu lica i tela
Adresa: Jurija Gagarina 231, TC ENJUB, I sprat, lokal 337, blok 45
Telefon: 011 616-65-57, 011 718-69-28
Mobilni: 065/216-65-58
Autobusi: 45, 73, 94, 95, 602, 604, 610, E1, E6, ADA5
Tramvaji: 11, 13, 7, 7L, 9
Website: www.hedona.rs
E-mail: hedona@hedona.rs
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

4 + 6:


Pošalji