Proslavite Dan žena sa voljenom osobom u Istanbulu za samo 85 evra!
Cena vaučera
250 RSD
Ostvarujete popust
11%
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate Vam pošaljemo kupon na email ili Vam odštampamo kupon.
4. Sa kuponom dođite u kompaniju i iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Obavezna proveriti raspoloživost mesta sa agencijom pre kupovine vaučera!

CENA UZ VAUČER ZA POLAZAK IZ BEOGRADA JE 89€, A IZ NIŠA 85€.

Aranžman obuhvata: 
 • Autobuski prevoz na navedenim relacijama, autobusi visoke turističke klase (klima, audio-video oprema);
 • smeštaj u hotelu 3* ili 4* na bazi noćenja sa doručkom u 1/2, 1/2+1, 1/1 sobama - tačan naziv hotela biće poznat par dana pre polaska;
 • obilaske i razgledanja prema programu;
 • usluge stručnog vođenja putovanja i predstavnika agencije;
 • troškovi realizovanja putovanja.
Aranžman ne obuhvata: 
 • putno zdravstveno osiguranje;
 • individualne troškove tokom boravka;
 • fakultativne izlete i ulaznice.
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika):
 • obilazak lokaliteta i razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku (Antičkog hipodroma, Topkapi, Plava Džamija, Aja Sofija) – 45€;
 • obilazak palate Dolmabahče (obilazak centralnog dela sa ulaznicom) – 30€;
 •  krstarenje Bosforom - 20€.
Način plaćanja:
 • 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Eurobanke).
 • čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.
 • korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2019.
 • administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
Dodatne informacije
Program putovanja:

1.DAN BEOGRAD – NIŠ - ISTANBUL
Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. Prijem putnika na relaciji Beograd - Niš. Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 21h (tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put). Noćna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza radi odmora grupe.

2.DAN - ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Valensov akvadukt, sagrađen u III veku nove ere, u bukvalnom prevodu "Akvadukt sivog sokola", služio je kao glavni izvor pijaće vode za istočnorimsku prestonicu Konstantinopolj; Zlatni rog – rukavac koji razdvaja stari Istanbul od njegovog novog dela; most Galata, moderni kvartovi Beyoglu i Taksim, silazak na Bosfor. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Kraći odmor i slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN - ISTANBUL
Doručak. Nakon doručka slobodan dan za individualne aktivnosti. Iskoristite dan da obiđete Ordu ulicu i čuvenu Kapali čaršiju, idelano mesto za šoping. Ovde možete pronaći za svakog po nešto. Posetite pijacu začina i probajte neke od turskih slatkiša koji će sigurno privući vaše poglede. Popijte kafu u nekom od kafea na Sultanahmetu ili sa predivnih restoranskih terasa uživajte u pogledu na Bosfor. Potom se uputite do trga Taksim i prošetajte ulicom Ištiklal gde se nalazi veliki broj radnji, restorana i galerija. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na doček Nove 2019. godine u nekom od nacionalnih restorana ili proslavite ulazak u Novu godinu tradicionalno ne nekom od trgova uz veličanstven vatromet. Povratak u hotel i noćenje.

4.DAN - ISTANBUL
Doručak i slobodno vreme ili odlazak na fakultativni obilazak Sultanahmeta: Aja Sofija i Topkapi palata u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: Antički hipodrom – Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, nastavak prema dvorcu Topkapi (Harem nije uključen u cenu ulaznice). Slobodno vreme i povratak u hotel ili individualni odlazak na Kapali čaršiju. Noćenje.

5.DAN - ISTANBUL – NIŠ
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta palati Dolmabahče (poslednja rezidencija otomanskih sultana - raskošna palata u stilu baroka). Nakon obilaska palate grupa autobusom prelazimo na drugu stranu Zlatnog roga, do pristaništa koje se nalazi u kvartu grada Sirkeči odakle iz istoimenog pristaništa počinje fakultativno krstarenje po Bosforu. Nakon krstarenja poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

6.DAN - NIŠ - BEOGRAD
Dolazak u Niš i Beograd u podnevnim časovima.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
 • Putovanje se realizuje u sledećem terminu:
  - 06.03.2019. – 11.03.2019.
 • Cena uz vaučer za polazak iz Beograda je 89€, iz Niša 85€.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu i smeštaj u dvokrevetnoj sobi.
 • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
 • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefon:  011/334-00-15.
 • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
 • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
 • Organizator putovanja je Barcino Tours.
Smernice
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Barcino Tours
Adresa: Desanke Maksimovic 2/1
Telefon: 011/63-03-233, 011/63-03-224, 011/63-02-390
Autobusi: 74
Trole: 24, 26, 27
Tramvaji: 6, 7
E-mail: office@barcino.travel
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

2 + 8:


Pošalji