Proslavite Dan žena sa voljenom osobom u Istanbulu za samo 85 evra!
Cena vaučera
250 RSD
Ostvarujete popust
11%
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Obavezna proveriti raspoloživost mesta sa agencijom pre kupovine vaučera!

CENA UZ VAUČER ZA POLAZAK IZ BEOGRADA JE 89€, A IZ NIŠA 85€.

Aranžman obuhvata: 
 • Autobuski prevoz na navedenim relacijama, autobusi visoke turističke klase (klima, audio-video oprema);
 • smeštaj u hotelu 3* ili 4* na bazi noćenja sa doručkom u 1/2, 1/2+1, 1/1 sobama - tačan naziv hotela biće poznat par dana pre polaska;
 • obilaske i razgledanja prema programu;
 • usluge stručnog vođenja putovanja i predstavnika agencije;
 • troškovi realizovanja putovanja.
Aranžman ne obuhvata: 
 • putno zdravstveno osiguranje;
 • individualne troškove tokom boravka;
 • fakultativne izlete i ulaznice.
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika):
 • obilazak lokaliteta i razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku (Antičkog hipodroma, Topkapi, Plava Džamija, Aja Sofija) – 45€;
 • obilazak palate Dolmabahče (obilazak centralnog dela sa ulaznicom) – 30€;
 •  krstarenje Bosforom - 20€.
Način plaćanja:
 • 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Eurobanke).
 • čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.
 • korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2019.
 • administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
Dodatne informacije
Program putovanja:

1.DAN BEOGRAD – NIŠ - ISTANBUL
Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. Prijem putnika na relaciji Beograd - Niš. Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 21h (tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put). Noćna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza radi odmora grupe.

2.DAN - ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Valensov akvadukt, sagrađen u III veku nove ere, u bukvalnom prevodu "Akvadukt sivog sokola", služio je kao glavni izvor pijaće vode za istočnorimsku prestonicu Konstantinopolj; Zlatni rog – rukavac koji razdvaja stari Istanbul od njegovog novog dela; most Galata, moderni kvartovi Beyoglu i Taksim, silazak na Bosfor. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Kraći odmor i slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN - ISTANBUL
Doručak. Nakon doručka slobodan dan za individualne aktivnosti. Iskoristite dan da obiđete Ordu ulicu i čuvenu Kapali čaršiju, idelano mesto za šoping. Ovde možete pronaći za svakog po nešto. Posetite pijacu začina i probajte neke od turskih slatkiša koji će sigurno privući vaše poglede. Popijte kafu u nekom od kafea na Sultanahmetu ili sa predivnih restoranskih terasa uživajte u pogledu na Bosfor. Potom se uputite do trga Taksim i prošetajte ulicom Ištiklal gde se nalazi veliki broj radnji, restorana i galerija. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na doček Nove 2019. godine u nekom od nacionalnih restorana ili proslavite ulazak u Novu godinu tradicionalno ne nekom od trgova uz veličanstven vatromet. Povratak u hotel i noćenje.

4.DAN - ISTANBUL
Doručak i slobodno vreme ili odlazak na fakultativni obilazak Sultanahmeta: Aja Sofija i Topkapi palata u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: Antički hipodrom – Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, nastavak prema dvorcu Topkapi (Harem nije uključen u cenu ulaznice). Slobodno vreme i povratak u hotel ili individualni odlazak na Kapali čaršiju. Noćenje.

5.DAN - ISTANBUL – NIŠ
Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta palati Dolmabahče (poslednja rezidencija otomanskih sultana - raskošna palata u stilu baroka). Nakon obilaska palate grupa autobusom prelazimo na drugu stranu Zlatnog roga, do pristaništa koje se nalazi u kvartu grada Sirkeči odakle iz istoimenog pristaništa počinje fakultativno krstarenje po Bosforu. Nakon krstarenja poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

6.DAN - NIŠ - BEOGRAD
Dolazak u Niš i Beograd u podnevnim časovima.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
 • Putovanje se realizuje u sledećem terminu:
  - 06.03.2019. – 11.03.2019.
 • Cena uz vaučer za polazak iz Beograda je 89€, iz Niša 85€.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu i smeštaj u dvokrevetnoj sobi.
 • Na putovanje je neophodno poneti važeći pasoš.
 • Po rezervaciji kupona, potrebno je da pozovete agenciju i prijavite se za putovanje na telefon:  011/334-00-15.
 • Prilikom plaćanja aranžmana u agenciji potrebno je pokazati kupon.
 • Molimo sve putnike da provere još jednom tačno vreme polaska tri dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 plativih putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
 • Organizator putovanja je Barcino Tours.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Barcino Tours
Adresa: Desanke Maksimovic 2/1
Telefon: 011/63-03-233, 011/63-03-224, 011/63-02-390
Autobusi: 74
Trole: 24, 26, 27
Tramvaji: 6, 7
E-mail: office@barcino.travel
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

3 + 2:


Pošalji