Paket od 5 maderoterapija + 5 body star + 5 krio slim pakovanja!
Cena sa popustom
3.200 RSD
Popust
72%
Originalna cena
11.200 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • 5 maderoterapija (u trajanju od 20 minuta)
 • 5 tretmana elektrostimulacije Body star aparatom (u trajanju od 20 minuta),
 • 5  krio slim pakovanja. 
Kome je namenjena ova ponuda: 
 • Ova ponuda se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita i da dovedu svoje telo do savršenstva.
 • Maderoterapija je alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom. Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma. 
 • Elektrostimulacijom se podstiće gubitak masnih naslaga i može se smanjiti obim za 2-3cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi. Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, pa je koža zategnutija, a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga. 
 • Krio slim je hladna metoda za mršavljenje, razlaganje masnih naslaga i celulita. Veoma je delotvorna kod osoba koje imaju izražene vene, jer pored uticaja na topljenje masnih naslaga, pomaže povlačenju vena i kapilara. Metoda je zasnovana na postupku intenzivnog hlađenja  masnog tkiva. 
Napomene: 
 • Ističemo da maderoterapija ne bi smela da ima kontraindikacije, ali one su nažalost, vrlo česte. Razlog tome je nestručnost, neadekvatno korišćenje instrumenata i preparata, kao i loša procena stanja tkiva kod klijenata. 
 • Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan! Tretmanom su obuhvaćene cele noge, stomak i struk! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu! 
 • Da bi se potpomogao proces razgradnje masnog tkiva i izbacivanja toksina veoma je važno da posle tretmana unosite dosta vode, a dobri su i ovi čajevi protiv celulita. 
Dodatne informacije
Preporučujemo ovu ponudu jer: 
 • Prednosti maderoterapije nad drugim vrstama anticelulit tretmana su brojne: tretman je prirodan, bez kontraindikacija, efekti su brzi i vidljivi, oslobađa od toksina, ubrzava metabolizam i ima antistres efekat. 
 • Elektrostimulacija je zamišljena kao prijatan i u isto vreme efektivan tretman.
 • Krio slim tretman je neinvazivan i bezbolan.
Više o tretmanu:
Maderoterapija je veoma efikasan, potpuno prirodan tretman protiv celulita gde se masaža izvodi pomoću specijalno dizajnirane oklagije koja obezbeđuje intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga. 
Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.

BODY STAR  spada u grupu profesionalnih aparata, koji izazivanjem mišićnih kontrakcija mikro strujnim impulsima omogućava:
- otklanjanje celuita,
- skidanje viška kilograma i
- oblikovanje mišića.
Može se koristiti u tretiranju sledećih regija tela:
- stomak,
- bokovi,
- sedalni deo,
- gornji deo leđa,
- unutrašnji i spoljašnji deo nadlaktica i
- deo oko kolena.

Krio Slim 
U toku tretmana ciljano se hlade masne ćelije bez ikakvih posledica po kožu  ili druga okolna tkiva. Snižavanjem temperature se u stvari izvlači toplota iz ćelija, što dovodi do kristalizacije masnoće u njima. Prirodna reakcija tela na to je da se masne ćelije razlažu i resorbuju tokom vremena prirodnim metaboličkim procesima u organizmu. Na ovaj način se postiže postepeno redukovanje slojeva masnog tkiva tretirane regije, i to prvo slojeva masnog tkiva koji su najbliži koži. 
Tretman se može primenjivati na celom telu. Pokazalo se da je ovaj postupak posebno dobar u tretmanu lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, slabinama, unutrašnjim stranama butina, nadlakticama i leđima.  
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Možete kupiti više kupona. 
 • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati. 
 • Salon je isključivo ženski.
 • Potrebno je zakazati unapred tretman radnim danima od 13-16h na telefone:
  - 011/616-6557
  - 011/718-6928
  - 065/216-6558
  - 064/478-2833
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme salona: 
  - Radnim danima je od 12-20 časova
  - Subotom od 09-16 časova
  - Nedeljom salon ne radi
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Hedona 45, studio za negu lica i tela
Adresa: Jurija Gagarina 231, TC ENJUB, I sprat, lokal 337, blok 45
Telefon: 011 616-65-57, 011 718-69-28
Mobilni: 065/216-65-58
Autobusi: 45, 73, 94, 95, 602, 604, 610, E1, E6, ADA5
Tramvaji: 11, 13, 7, 7L, 9
Website: www.hedona.rs
E-mail: hedona@hedona.rs
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

7 + 5:


Pošalji