Paket od 5 maderoterapija + 5 body star + 5 krio slim pakovanja!
Cena sa popustom
2.200 RSD
Popust
81%
Originalna cena
11.200 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20190323
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • 5 maderoterapija (u trajanju od 20 minuta)
 • 5 tretmana elektrostimulacije Body star aparatom (u trajanju od 20 minuta),
 • 5  krio slim pakovanja. 
Kome je namenjena ova ponuda: 
 • Ova ponuda se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita i da dovedu svoje telo do savršenstva.
 • Maderoterapija je alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom. Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma. 
 • Elektrostimulacijom se podstiće gubitak masnih naslaga i može se smanjiti obim za 2-3cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi. Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, pa je koža zategnutija, a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga. 
 • Krio slim je hladna metoda za mršavljenje, razlaganje masnih naslaga i celulita. Veoma je delotvorna kod osoba koje imaju izražene vene, jer pored uticaja na topljenje masnih naslaga, pomaže povlačenju vena i kapilara. Metoda je zasnovana na postupku intenzivnog hlađenja  masnog tkiva. 
Napomene: 
 • Ističemo da maderoterapija ne bi smela da ima kontraindikacije, ali one su nažalost, vrlo česte. Razlog tome je nestručnost, neadekvatno korišćenje instrumenata i preparata, kao i loša procena stanja tkiva kod klijenata. 
 • Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan! Tretmanom su obuhvaćene cele noge, stomak i struk! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu! 
 • Da bi se potpomogao proces razgradnje masnog tkiva i izbacivanja toksina veoma je važno da posle tretmana unosite dosta vode, a dobri su i ovi čajevi protiv celulita. 
Dodatne informacije
Preporučujemo ovu ponudu jer: 
 • Prednosti maderoterapije nad drugim vrstama anticelulit tretmana su brojne: tretman je prirodan, bez kontraindikacija, efekti su brzi i vidljivi, oslobađa od toksina, ubrzava metabolizam i ima antistres efekat. 
 • Elektrostimulacija je zamišljena kao prijatan i u isto vreme efektivan tretman.
 • Krio slim tretman je neinvazivan i bezbolan.
Više o tretmanu:
Maderoterapija je veoma efikasan, potpuno prirodan tretman protiv celulita gde se masaža izvodi pomoću specijalno dizajnirane oklagije koja obezbeđuje intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga. 
Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.

BODY STAR  spada u grupu profesionalnih aparata, koji izazivanjem mišićnih kontrakcija mikro strujnim impulsima omogućava:
- otklanjanje celuita,
- skidanje viška kilograma i
- oblikovanje mišića.
Može se koristiti u tretiranju sledećih regija tela:
- stomak,
- bokovi,
- sedalni deo,
- gornji deo leđa,
- unutrašnji i spoljašnji deo nadlaktica i
- deo oko kolena.

Krio Slim 
U toku tretmana ciljano se hlade masne ćelije bez ikakvih posledica po kožu  ili druga okolna tkiva. Snižavanjem temperature se u stvari izvlači toplota iz ćelija, što dovodi do kristalizacije masnoće u njima. Prirodna reakcija tela na to je da se masne ćelije razlažu i resorbuju tokom vremena prirodnim metaboličkim procesima u organizmu. Na ovaj način se postiže postepeno redukovanje slojeva masnog tkiva tretirane regije, i to prvo slojeva masnog tkiva koji su najbliži koži. 
Tretman se može primenjivati na celom telu. Pokazalo se da je ovaj postupak posebno dobar u tretmanu lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, slabinama, unutrašnjim stranama butina, nadlakticama i leđima.  

Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 23.04.2019.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Možete kupiti više kupona. 
 • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati. 
 • Salon je isključivo ženski.
 • Potrebno je zakazati unapred tretman radnim danima od 13-16h na telefone:
  - 011/616-6557
  - 011/718-6928
  - 065/216-6558
  - 064/478-2833
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme salona: 
  - Radnim danima je od 12-20 časova
  - Subotom od 09-16 časova
  - Nedeljom salon ne radi
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Galerija
Mapa
O kompaniji
Naziv: Hedona 45, studio za negu lica i tela
Adresa: Jurija Gagarina 231, TC ENJUB, I sprat, lokal 337, blok 45
Telefon: 011 616-65-57, 011 718-69-28
Mobilni: 065/216-65-58
Autobusi: 45, 73, 94, 95, 602, 604, 610, E1, E6, ADA5
Tramvaji: 11, 13, 7, 7L, 9
Website: www.hedona.rs
E-mail: hedona@hedona.rs
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

2 + 4:


Pošalji