Epilacija pazuha savremenim, diodnim laserom!
Cena sa popustom
990 RSD
Popust
67%
Originalna cena
3.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20181220
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
 
Glasanje za TOP ponudu 2018
🏆 Glasaj za ovu ponudu da pobedi na takmičenju "TOP ponuda 2018. godine" i možeš osvojiti neku od neverovatnih nagrada! 🏆
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
  • Jedan tretman epilacije pazuha
Epilacija se vrši diodnim laserom nove generacije (poseduje TUV i CE sertifikat).

Diodni laser putem impulsa crvene svetlosti talasne dužine 808nm zagreva folikul dlake do temperature koja je dovoljna za trajno uništenje folikula. Diodni laser je jedan od najmodernijih lasera za trajnu epilaciju. Američka asocijacija FDA ga je 2006 priznala kao laser za TRAJNO uklanjanje dlaka pored Aleksandrit lasera i NdYag lasera (IPL i SHR sistemi nisu priznati od FDA).
Dodatne informacije
Da li je laserska epilacija bolna?
Ne brinite, trajna epilacija nije bolna. Medicinski laseri se koriste već skoro 20 godina (prvi laser za epilaciju odobren je od strane FDA 1997. god.) i značajno su unapredjeni, naročito u pogledu konfornosti za pacijenta. Tretman je mnogo bezbolniji nego što je bio ranijih godina, a taj minimalan osećaj bola može se porediti sa osećajem peckanja. Diodni laser koji mi koristimo, čak i onda kada primenimo jaču energiju, pruža bezbolan i nežan tretman, a rezultati su fantastični.

Koliko tretmana je potrebno?
Potrebno je prosečno 4-5 tretmana u Epil Studiju da bi se dlačice zauvek uklonile.
Razlog tome je što u trenutku tretmana, nisu sve dlačice u istoj fazi rasta,a laser uništava samo one dlačice, odnosno njihove folikule, koje su u aktivnoj tj. anagenoj fazi rasta. Anagena faza je jedina faza u kojoj su tretmani efektivni.

Zašto je laserska epilacija bolja od depilacije voskom?
Laserska epilacija daje vrhunske i dugoročne rezultate. Upotreba voska, bilo toplog ili hladnog, deluje tako što čupa dlačice iz njihovog korena.
Iako privremeno čini kožu glatkom, to nije trajno rešenje i može izazvati opekotine kao i urastanje dlačica. Osim toga, složićete se da vosak iz topilice nije baš sasvim čisto i higijenski ispravno sredstvo. Lasersko uklanjanje dlaka je najsigurniji i najbezbedniji tretman kojim ćete postići da vaša koža bude savršeno meka i glatka. Iako depilacija košta manje od laserske epilacije, gledajući cenu pojedinačnog tretmana, depilacija vas na duži rok košta zapravo mnogo više. Za lesersku epilaciju potrebno je svega nekoliko tretmana, što znači da ćete se za par meseci zauvek rešiti dlačica i da nećete imati više nikakvih troškova vezano za njihovo uklanjanje.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 20.01.2019.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu. 
  • Kupon važi za jednu epilaciju pazuha. 
  • Potrebno je zakazivanje nekoliko dana unapred.
  • Radno vreme:
    - pondeljak-subota: od 10 do 20h
    - nedelja je neradna
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Galerija
Mapa
O kompaniji
Naziv: Epil studio
Adresa: Štrosmajerova 9
Mobilni: 063/138-0099
Autobusi: 17, 45, 73, 83, 84, 703, 704, 706, 707
Website: http://epilstudio.rs
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

3 + 7:


Pošalji