Kolor dopler i ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde!
Cena sa popustom
2.000 RSD
Popust
60%
Originalna cena
5.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20200129
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • kolor dopler i ultrazvuk štitne žlezde i
 • ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde - matričnom i linearom na najsavremenijem aparatu Logiq S7 Expert.

Ultrazvuk štitaste žlezde sa kolor doplerom je pouzdana i bezbolna dijagnostička metoda, a u slučaju potrebe pregled se može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i ne zahteva posebnu pripremu pacijenta.

Ultrazvukom se dijagnostikuju sve promene u veličini, strukturi (građi) i prokrvljenosti štitaste žlezde. Ukoliko se otkriju neke promene na štitastoj žlezdi, pacijent se upućuje na pregled kod endokrinologa koji procenjuje potrebu dalje dijagnostike (laboratorijske analize, scintigrafija…).

Ultrazvuk vrata, pored pregleda štitaste žlezde, obuhvata i pregled paraštitastih žlezda (što je posebno korisno kod pacijenata sa kamenom u bubregu, kod pacijenata na hemodijalizi), submandibularnih i parotidnih pljuvačnih žlezda, prisustvo limfnih čvorova, tumora različitog porekla…

Neizostavan deo ultrazvučnog pregleda vrata je i pregled krvnih sudova vrata, njihova morfologija, prisustvo plakova, stenoza… 

Posebno naglašavamo značaj pregleda matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom pregledamo dojke, štitastu  žlezdu, mišićno-koštano-zglobne i druge mekotkivne strukture i pokazujemo do najsitnijih detalja građu tih struktura. Koliko je ova sonda usavršena u odnosu na klasične sonde, pa čak i izuzetno dobre sonde koje se koriste u našim ustanovama pa i u drugim bolničkim sistemima, u drugim zemljama, pokazuje činjenica da ova sonda ima četiri puta više kristala koji su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama, te dobijamo izuzetno oštru, izuzetno rezolutivnu sliku a time i značajno više informacija.

Dodatne informacije
Posebno naglašavamo značaj pregleda matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom se pregledaju dojke, štitasta  žlezda, mišićno-koštano-zglobne i druge mekotkivne strukture i pokazuje se do najsitnijih detalja građa tih struktura.

Koliko je ova sonda usavršena u odnosu na klasične sonde, pa čak i izuzetno dobre sonde koje se koriste u našim ustanovama pa i u drugim bolničkim sistemima, u drugim zemljama, pokazuje činjenica da ova sonda ima četiri puta više kristala koji su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama, te se dobija izuzetno oštra i izuzetno rezolutivna slika, a time i značajno više informacija.  

Ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku Hrast dr Popović pregleda promene u dojkama i štitastoj žlezdi posebnom ultrazvučnom dijagnostičkom metodom, elastografijom

Elastografijom se meri otpor mekih tkiva u cilju otkrivanja sumnjivih promena i određivanja prirode tumora, a zasnovana je na činjenici da svi tumori, posebno zloćudni, pružajun otpor na pritisak sondom, što se prikazuje promenama boje na monitoru ultrazvučnog aparata, od crvene, peko žute i zelene za normalna tkiva, do plave i sivo crne za sumnjiva i tumorski izmenjena tkiva. Izmereni otpori pokazuju da neki tumori daju pet,  pa i preko dvadeset puta veći otpor na pritisak u odnosu na normalne strukture. Razlog u povećanom otporu tumorskog tkiva treba tražiti u nekontrolisanom bujanju ćelija, širenju vezivnog tkiva, neovaskularizaciji, promeni oblikam i građe tkiva.

Strana iskustva tokom poslednjih nekoliko godina pokazuju da pozitivan nalaz na elastografiji u ispitivanju sumljivih promena dojke u preko 90%, biva potvrđen histopatološkim nalazom prisustva maligne bolesti u ispitivanoj promeni, odnosno tkivu.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 29.02.2020.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Zakazivanje je obavezno na brojeve telefona: 011/2422-340; 062/9494-009.
 • Potrebno je poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati kada dođete na tretman.
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite ordinaciju, inače će se kupon smatrati iskorišćenim.
 • Radno vreme ordinacije:
  - ponedeljak - petak 08h - 21h
  - subota 08h - 15h.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
O kompaniji
Naziv: Ordinacija Hrast
Adresa: Stojana Protića 57
Telefon: 011/24-22-340
Mobilni: 062/94-94-009
Autobusi: 24, 83, E1, 30, 31, 33, 39, 42, 47, 48, 59, 78, E7, E9
Trole: 19, 21, 22, 29
Tramvaji: 9, 10, 14
Website: www.ultrazvucnipregledi.com
E-mail: ordinacijahrast@gmail.com
Galerija
Mapa
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

3 + 5:


Pošalji