Hlamidija, mikoplazma, ureaplazma i bakterijska vaginoza - paket briseva za žene za 1450 dinara!
Cena sa popustom
1.450 RSD
Popust
62%
Originalna cena
3.800 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20181214
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
 
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • bris na hlamidiju (Chlamydia trachomatis),
 • bris na ureaplazmu (Ureaplasma urealitica),
 • bris na mikoplazmu (Mycoplasma hominis),
 • bris na bakterijsku vaginozu.
Redovan ginekološki pregled podrazumeva i analizu briseva, koji mogu da ukažu na određene polne bolesti. Preporučuje se kontrola jednom godišnje, budući da u najvećem broju slučajeva žene nemaju nikakve simptome hlamidije, ureaplazme i mikoplazme.
Dodatne informacije
Hlamidija je u Srbiji druga po redu polna bolest po broju obolelih, odmah nakon kondiloma - svaka deseta osoba je zaražena hlamidijom. Zanimljivo je i to da kod žena u 70-80% slučajeva nema nikakvih simptoma. Ukoliko se simptomi pojave, manifestuju se kao: peckanje prilikom mokrenja, pojačan vaginalni sekret, bol u donjem delu leđa, neuobičajen bol prilikom seksa i vaginalno krvarenje između ciklusa. Ukoliko se ne leči, hlamidija može izazvati sterilitet i oštećenja na grliću materice.

Ako niste čuli za mikoplazmu, znajte da niste sami. Čak i neki doktori nisu previše upoznati sa ovom bolešću. Mikoplazma je zapravo grupa bakterija koja uključuje više od 70 različitih vrsta. Najčešće se javlja kod žena, a u velikom broju slučajeva se javlja uz bakterijsku vaginozu. Ukoliko ima simptoma, isti su kao i kod hlamidije.

Ureaplazma takođe pripada familiji mikoplazmi. Oko 70% seksualno aktivnih odraslih osoba u sebi poseduju neke od ovih bakterija, što znači da se one sreću i kod seksualno neaktivnih osoba. Međutim, kada dođe do značajnijeg razmnožavanja, mogu nastati problemi, kao što su zapaljenje male karlice, uretritis i gubitak trudnoće, pa čak i sterilitet.

Bakterijska vaginoza predstavlja poremećaj u sastavu vaginalne flore, koja nastaje kada se smanji broj laktobacila, koji obezbeđuju kiselost vaginalne flore, stvarajući mlečnu kiselinu. Bakterijska vaginoza ne spada u polno prenosive bolesti, ali često menjanje partnera i nezaštićen seks može dovesti do njenog bržeg razvoja. Ako se leči na vreme, bakterijska vaginoza ne ostavlja nikakve posledice po reproduktivno zdravlje. U suprotnom, može povećati rizik oboljevanja od polno prenosivih bolesti, pojave neplodnosti, vanmaterične trudnoće i prevremenog porođaja. 
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 14.01.2019.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Kupon možete iskoristiti isključivo na sledećoj lokaciji uz zakazivanje: Dorćol, Drinčićeva 21: 060/334-9868, 011/334-9868
 • Radno vreme laboratorije:
  - od 7h do 20h radnim danima 
  - subotom od 8h do 15h
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Galerija
Mapa
O kompaniji
Naziv: Talija Lab
Adresa: Drinčićeva 21
Mobilni: 060/334-98-68, 060/334-98-79
Autobusi: 79
Tramvaji: 10,2,5
E-mail: info@talijalab.com
Komentari
Stevan (15.10.2018.)
Da li je ovo i za muskarce ponuda?
KuponDiler.rs
Poštovani Stevane, hvala na interesovanju. U pitanju je ponuda koja se odnosi isključivo na žene. 
Tamara (04.09.2017.)
Da li su ovo cervikalni brisevi u ponudi?
KuponDiler.rs
Poštovana Tamara, u pitanju su cervikalni brisevi. 
Marija (20.06.2017.)
Pozdrav, da li ponuda obuhvata vaginalni i cervikalni bris i izradu antibiograma?
KuponDiler.rs
Postovana Marija, navedeni brisevi su cerviklani brisevi. Ukoliko mislite na PAPA test ova ponuda ga ne obuhvata, kao ni vaginalni bris. 
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

9 + 1:


Pošalji