Neostrata hemijski piling lica - tretman lica voćnim (AHA) kiselinama
Cena sa popustom
2.800 RSD
Popust
30%
Originalna cena
4.000 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
20181220
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
 
Glasanje za TOP ponudu 2018
🏆 Glasaj za ovu ponudu da pobedi na takmičenju "TOP ponuda 2018. godine" i možeš osvojiti neku od neverovatnih nagrada! 🏆
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata: 
  • Površinski Neostrata Hemijski piling (20%, 35%) ili popularno tretman voćnim kiselinama. 
  • Ukoliko se klijent odluči za higijenski tretman u Feniks 07 centru samo uz kupljen vaučer ostvaruje pravo na 30% popusta na higijenski tretman, otvaranje anamnestičko-dijagnostičkog kartona i gratis skenerskopski pregled kože (dubinski prikaz), nakon koga dobija predlog adekvatne kućne nege.
Zavisno od stanja i toga šta klijent želi da postigne, hemijski pilinzi se najčešće sprovode u kontinuitetu (od 6 do 8 tretmana, na 2-3 nedelje za površinske pilinge). 

Tretman traje 45-60 minuta. Paralelno sa tretmanima klijent dobija preporuku o kućnoj nezi i to je dobitna kombinacija za postizanje što boljih rezultata.  
Dodatne informacije
HEMIJSKI PILING predstavlja proces odstranjivanja površinskog sloja kože (epiderma), čime se stimuliše njegovo obnavljanje i redukcija vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože. Zato su rezultati ODMAH VIDLJIVI u vidu svežijeg izgleda, lepšeg tena, boljeg tonusa i sjaja kože.

U Feniks 07 centru primenjuje se Neostrata hemijski piling 100% slobodnom glikolnom kiselinom u četiri različite koncentracije (20%, 35%, 50%, 70%).
  • Niže koncentracije glikolne kiseline (20% i 35%): hidrirana koža, prosvetljena, lepše teksture i tonusa (naročito kod foto-oštećene kože); ublažavanje proširenih pora, smanjivanje pigmentnih nepravilnosti i prekomernog mašćenja kože, uklanjanje nečistoća sa kože i pozitivan učinak na lakši stadijum akni.
  • Više koncentracije (50% i 70%): pored gore navedenog dejstva, deluju dublje u kožu pa dovode do ublažavanja dubokih bora, intenzivnije stimulišu produkciju kolagenih i elastičnih vlakana, smanjuju ožiljke od akni, i imaju pozitivan učinak za umeren do teži stadijum akni.
Procedura podrazumeva da se prvo uradi higijenski tretman lica i nakon 5-7 dana počinju tretmani hemijskog pilinga. Tokom tretmana oseti se diskretno peckanje i blaga toplota, a po neutralizaciji hemijskog agensa nestaju sve reakcije.

Nakon regenerativne maske koža je smirena i blistava. Perutanje kože kod površinskog pilinga je minimalno, i može da traje 1-3 dana, zavisno od stanja kože.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 20.01.2019.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
  • Vaučer se može iskoristiti u roku od 45 dana od dana isteka ponude.
  • Jedna osoba može kupiti više kupona.
  • Obavezno je prethodno zakazivanje 2-3 dana ranije putem telefona 011/283 383 7 i 062/ 10 83 583.
  • Ukoliko se zakazani termin blagovremeno ne otkaže, vaučer se smatra iskorišćenim.
  • Radno vreme centra je od 13h-20h, subotom od 10-15h.
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Galerija
Mapa
O kompaniji
Naziv: Kozmetološko-terapijski centar FENIKS
Adresa: Južni bulevar 144, II sprat - lok 206a, Beograd
Telefon: 011/283 38 37
Mobilni: 062/10 83 583
Autobusi: 46, 55
Trole: 22
Website: www.ktcfeniks07.rs; www.radiotalasneintervencije.rs
E-mail: ktcfeniks07@gmail.com
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

8 + 3:


Pošalji