Premium paket briseva za dame - cervikalni i vaginalni bris, bakterijska vaginoza, hlamidija, ureaplazma i mikoplazma!
Cena sa popustom
1.990 RSD
Popust
57%
Originalna cena
4.620 RSD
Ova ponuda sigurno važi još*:
19700101
* Prikazano vreme je ugovorom zagarantovano da je kompanija dužna da ispoštuje sve kupce koji kupe do ovog perioda. Ukoliko kompanija želi da nastavi prikazivanje ove ponude, ponuda će se obnoviti i kupci dobijaju novo zagarantovano vreme.
 
Osnovne informacije
Ponuda obuhvata:
 • vaginalni bris,
 • cerviklani bris,
 • bris na bakterijsku vaginozu,
 • bris na hlamidiju,
 • bris na ureaplazmu i
 • bris na mikoplazmu.
Ukoliko sumnjate na neku od pomenutih bolesti, savetujemo Vam da uradite analize i budete sigurni - ukoliko se ne leče, ove bakterije mogu ostaviti značajne posledice. 

Osim toga, preporučljiva je kontrola jednom godišnje, budući da u najvećem broju slučajeva žene nemaju nikakve simptome hlamidije, ureaplazme i mikoplazme.
Dodatne informacije
Hlamidija je u Srbiji druga po redu polna bolest po broju obolelih, odmah nakon kondiloma - svaka deseta osoba je zaražena hlamidijom. Zanimljivo je i to da kod žena u 70-80% slučajeva nema nikakvih simptoma. Ukoliko se simptomi pojave, manifestuju se kao: peckanje prilikom mokrenja, pojačan vaginalni sekret, bol u donjem delu leđa, neuobičajen bol prilikom seksa i vaginalno krvarenje između ciklusa. Ukoliko se ne leči, hlamidija može izazvati sterilitet i oštećenja na grliću materice.

Ako niste čuli za mikoplazmu, znajte da niste sami. Čak i neki doktori nisu previše upoznati sa ovom bolešću. Mikoplazma je zapravo grupa bakterija koja uključuje više od 70 različitih vrsta. Najčešće se javlja kod žena, a u velikom broju slučajeva se javlja uz bakterijsku vaginozu. Ukoliko ima simptoma, isti su kao i kod hlamidije.

Ureaplazma takođe pripada familiji mikoplazmi. Oko 70% seksualno aktivnih odraslih osoba u sebi poseduju neke od ovih bakterija, što znači da se one sreću i kod seksualno neaktivnih osoba. Međutim, kada dođe do značajnijeg razmnožavanja, mogu nastati problemi, kao što su zapaljenje male karlice, uretritis i gubitak trudnoće, pa čak i sterilitet.

Bakterijska vaginoza predstavlja poremećaj u sastavu vaginalne flore, koja nastaje kada se smanji broj laktobacila, koji obezbeđuju kiselost vaginalne flore, stvarajući mlečnu kiselinu. Bakterijska vaginoza ne spada u polno prenosive bolesti, ali često menjanje partnera i nezaštićen seks može dovesti do njenog bržeg razvoja. Ako se leči na vreme, bakterijska vaginoza ne ostavlja nikakve posledice po reproduktivno zdravlje. U suprotnom, može povećati rizik oboljevanja od polno prenosivih bolesti, pojave neplodnosti, vanmaterične trudnoće i prevremenog porođaja. 
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Jedan kupon važi za jedan paket briseva za dame.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Jedna osoba može kupiti više kupona.
 • Za sve informacije oko pripreme za analizu konsultovati stručno osoblje iz SiM LAB plus-a.
 • Trudnicama se u laboratoriji ne uzimaju brisevi, ali se mogu doneti na analizu.
 • Kupon možete iskoristiti na dve lokacije u gradu:
  SiM LAB Plus – Cara Nikolaja Drugog 68a 
  011/ 344 10 05, 
  061/ 15 60 200
  SiM LAB – Zrenjaninski put 42a, Krnjača 
  011/ 271 52 53, 
  064/ 113 62 82, 
  063/ 80 83 597
 • Radno vreme: 
  Ponedeljak - Petak  07-20h
  Subota 07-14h
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Galerija
Mapa
O kompaniji
Naziv: Sim Lab Plus
Adresa: Cara Nikolaja Drugog 68 A
Telefon: 011/344-10-05
Autobusi: 83, E1
Trole: 19, 21, 22, 29
Website: www.simlab.rs
E-mail: office@simlab.rs
Komentari
Lila (21.01.2018.)
Da li kupon moze da se iskoristi u laboratoriji u lazarevcu
KuponDiler.rs
Poštovana Lila, kupone možete iskoristiti isključivo u laboratorijama u Beogradu. 
Miljana Mikic (29.07.2017.)
Postovani, Najljubaznije vas molim da mi napisete sta utvrdjujete vaginalnim i cervikalnim brisom koji radite u okviru ove ponude? Da li podrazumeva i analizu na trihonomas? I da li se u laboratoriji mimo paketa moze uraditi bris vulve i koja je cena? Unapred hvala na odgovoru. S postovanjem, Miljana Mikic
KuponDiler.rs
Poštovana Miljana, ovaj paket briseva ne obuhvata bris na Trichomonas vaginalis, samo briseve koji su navedeni na ponudi:  Chlamydia trachomatis, Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealyticum. Doplata za ovaj bris u laboratoriji je 380 dinara. U laboratoriji se može uraditi i bris vulve, a cena je 520 dinara. 
ZK (31.03.2017.)
Da li vi uzimate bris u slucaju rane trudnoce i ako ne, kako vam se dostavlja uzorak?
KuponDiler.rs
Poštovana, molimo Vas da se u vezi sa ovim pitanjem konsultujete direktno sa stručnim osobljem Sim Lab-a.
mica (13.02.2017.)
rezervisala sam kupon pre tri nedelje,da li jos uvek mogu da uplatim?
KuponDiler.rs
Poštovana, rok za uplatu je 5 radnih dana od dana rezervacije. Molimo Vas da ponovo poručite kupon, kako biste dobili validan poziv na broj. 
milica (20.01.2017.)
da li je dovoljna potvrda o uplati,ako ne mogu da odstampam kupon?
KuponDiler.rs
Poštovana Milice, ukoliko niste u mogućnosti da odštampate kupon možete ga u dogovoru sa laboratorijom proslediti njima na email. 
maja (11.11.2016.)
zaobici ovo mesto neprijatno osoblje. Prostor ne deluje potpuno cisto. Ceka se na rezultate duze nego sto je uobicajeno
Sanja M (01.08.2016.)
Postovani, u subotu (pre 2 dana) sam izvrsila uplatu. Zakazala sam testove za sutra ali kupon mi jos nije stigao. Da li mogu sa dokazom o uplati da odem u SimLab umesto sa kuponom ako ne stigne na vreme?
KuponDiler.rs
Poštovana Sanja, kuponi za uplate od vikenda se regularnim putem dostavljaju u utorak ujutru. Ukoliko Vam je to kasno, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 062/616-401 kako bismo Vam kupon dostavili ranije. 
Jasna Bogdanovic (23.07.2016.)
Da li ova analiza obuhvata vaginalni i cervikalni bris na ostale bakterije i gljivice ili se analize rade samo na ove navedene: (miko,ureaplazmu,hlamidiju i vaginozu). Nadjena mi je npr. candida pre nekoliko godina pa me zanima da li je i nju moguce pronaci ukoliko se odlucim za ove briseve.
KuponDiler.rs
Poštovana Jasna, ponuda koja se može kupiti na našem sajtu obuhvata upravo ono što je na ponudi navedeno, a to su brisevi na mikoplazmu, ureaplazmu i hlamidiju. Bris koji bi Vama bio potreban je klasičan vaginalni bris, koji se obavlja ili u okviru kompletnog ginekološkog pregleda ili koji možete obaviti direktno u laboratoriji po ceni od 520 dinara.
Zaric irena (02.01.2016.)
Da li je cena paket briseva jos uvek 1190 i ako jeste do kada.hvala
KuponDiler.rs
Poštovana, cena briseva je bila i biće 1450 dinara.
maja (22.12.2015.)
da li vi uzimate briseve ili se brisevi donose kod vas __ Hvala
KuponDiler.rs
Poštovana Majo, brisevi se uzimaju u laboratoriji.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

3 + 4:


Pošalji