Kontakt podaci
Adresa: Nehruova 51a, TC Piramida (Kula), Lokal 71, 11070 Novi Beograd
Fiksni telefon: +381-11-770-16-71
Telefon za kupce: +381-64-279-63-40
Telefon za poslovne partnere: +381-60-7217-794
Gde se nalazimo
Članovi
Marija Milutinović
Podrška korisnicima
Marija je ovde da Vam reši svaku nedoumicu. Dovoljno ćemo reći da Google mora nju da pita za savet kada su u pitanju kuponi. U njenim rukama su svi sigurni. 
Srđan Milovanović
Podrška korisnicima
Zna odgovor na svako pitanje. Enciklopedija znanja kada je grupna kupovina u pitanju. Spreman da pomogne kupcu u nevolji. Ukoliko imate problem na našem sajtu, pozovite nas i tražite Srđana.
Tamara Trošić
Marketing menadžer
Zadužena za komunikaciju sa kompanijama, vođenje kampanja svih ponuda. Ima Google Adwords sertifikat, a Facebook reklame jede za doručak.
Jelena Krstić
Supervizor sadržaja
Kvalitet tekstova na našem sajtu se povećao njenim dolaskom. Svaki zarez, svaka informacija mora da bude na svom mestu, a Jelena je tata mata za ovaj posao.  Nekada nam se čini da ima rengenski vid.
Strahinja Krstić
Kreativni direktor
Glavni krivac za sve novo što se postavi na ovaj portal. Uvek spreman za nove ideje i gleda na ovaj portal na način da pomogne kupcima da pronađu najbolju ponudu, a da se pritom i dobro provedu uz zabavne sadržaje.
Kole
Čuvar kupona
Kosta je naš mezimac, a Vaš čuvar kupona. Svako ko pokuša da ukrade tuđi kupon, prvo mora da se obračuna sa Koletom. Nije hteo da se slika...