Euromedik

EUROMEDIK svojim pacijentima nudi veliki broj medicinskih usluga na 10 lokacija putem kupovine kupona. Pogledajte sve aktuelne Euromedik akcije na našem portalu i rezervišite Euromedik kupon na KuponDiler portalu. Mogućnost plaćanja platnom karticom, eBankingom ili u našoj poslovnici. Pristupačni Euromedik popusti su najbolji način da uštedite, a Euromedik kuponi Vam omogućavaju da bez dodatnog plaćanja na licu mesta ostvarite uslugu koju ste platili kupovinom kupona. Pogledajte sve Euromedik cene na ovoj stranici. 

Dostupne lokacije: Zvezdara, Voždovac, Banovo brdo, Zemun, Novi Beograd (Jurija Gagarina i Pariske komune), Višegradska, Cvijićeva, Slavija, Dorćol, Vidikovac, Karaburma. Za svaki pregled možete pogledati tačan spisak dostupnih lokacija.

- Nijedan kupon kompanije Euromedik ne može se iskoristiti za osobe mlađe od 18 godina, osim za pregled pedijatra.

- Obavezno je poneti odštampan kupon sa sobom kada idete na zakazan pregled. U suprotnom nećete moći da obavite pregled.
Ukoliko ne možete da odštampate kupon, pošaljite nam mejl u kom ćete napisati broj Vaše kupovine i lokaciju Euromedika u koji idete (dan pre Vašeg zakazanog pregleda) na: marketing@kupondiler.rs i mi ćemo proslediti Vaš kupon Euromediku (imajte u vidu da ne radimo vikendom i da ako imate zakazan pregled u ponedeljak, potrebno je da nam se javite u petak najkasnije do 16h).
2,300.00 RSD umesto 3,000.00 RSD
24% popusta
Više lokacija
29,900.00 RSD umesto 50,000.00 RSD
41% popusta
Vračar