VAŽNO OBAVEŠTENJE

KuponDiler poslovnica neće raditi od 3.4.2024. do 8.4.2024.

Kupone možete kupiti putem sajta i platiti direktno na sajtu (u tom slučaju kupon dobijate automatski odmah nakon plaćanja). Prilikom ovakvog plaćanja u potrebna polja na sajtu unosite broj Vaše kartice, datum isteka, vlasnika kartice, CVV i ostale potrebne podatke. Plaćanje online na našem sajtu nije isto što i plaćanje platnom karticom preko aplikacije Vaše banke (m-banking).

Ukoliko kupone plaćate u pošti, banci, menjačnici, preko svog elektronskog bankarstva (aplikacija banke, QR kod), kupon dobijate automatski na mejl kada novac legne na naš račun, obično je potrebno oko sat, dva i to SAMO UKOLIKO ISPRAVNO POPUNITE SVA POLJA KAO NA UPLATNICI. Vikendom je potrebno više vremena.

POZIV NA BROJ JE OBAVEZNO UNETI ISPRAVNO!!!
Bez poziva na broj kupon ne može da se pošalje automatski.

Sva pitanja možete uputiti na mejl: marketing@kupondiler.rs
Telefon neće biti dostupan do 8.4.2024.
Uštedite 70% na ovoj ponudi!
3550 dinara za letovanje u Grčkoj - Sitonija - Neos Marmaras, Sarti za smenu od 20.05.( 10 noćenja/11 dana )!
Cena sa popustom
3,550.00 RSD
Popust
70%
Originalna cena
11,800.00 RSD
OVA PONUDA JE ISTEKLA!
Pogledajte aktivne ponude ove kompanije OVDE
Osnovne informacije
Sitonija je drugi "prst" Halkidikija i nalazi se između poluostrva Kasandra i Atos. Manje je komercijalno razvijena od Kasandre, ali je po mnogo čemu drugačija od susednog poluostrva. Istočnu obalu Sitonije zapljuskuju vode zaliva Toroneos, dok zapadna obala izlazi na Singlitski zaliv. Ime je dobila po Sitonu, sinu boga Posejdona. Obiluje čistim plažama i razuđenom obalom koja krije mnoga zanimljiva turistička mesta.
Dodatne informacije
PROGRAM PUTOVANJA:

Aranžman počinje 20.05. ( polazak je dan ranije 19.05. )

SARTI

Sarti je slikovito mesto koje se nalazi na istočnoj obali Sitonije. Karakteristično je po blagoj klimi, kristalno čistim plavim morem i peskovitom plažom dugom 3 km, koja sa pravom nosi Plavu zastavicu za kvalitet. Sa plaže se pruža očaravajući pogled na panoramu Singitikosa - zaliva Svete Gore  i obrise vrhova planine Atosa. U mestu postoji mnoštvo taverni, kafića i prodavnica. Sarti apartmani 2014, prelepo šetalište, mnoštvo mediteranskog zelenila i šumovitih oblasti u okruženju, male ulice i trgovi, izolovane uvale i prelepi vidikovci učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Vila Simos
se nalazi u starom delu Sartija na samo 60 metara od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije smeštene u visokom prizemlju. Studiji poseduju jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC, TV i klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Vilu okružuje dvorište sa mediteranskom vegetacijom. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. Svi gosti vile Simos mogu da koriste besplatno bazen i ležaljke hotela Sarti Inn koji se nalazi 20m od vile. U blizini vile nalazi se više manjih marketa, pekara i taverni.

Vila Kostas
se nalazi na 20m od plaže, u starom delu Sartija. Sve smeštajne jedinice se nalaze na drugom spratu vile. U ponudi imamo dvokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane. Studiji su okrenuti prema ulici, dok apartmani imaju pogled na more. Apartman se sastoji od dve fizički odvojene prostorije gde svaka prostorija ima svoja ulazna spoljna vrata. Sobe su povezane hodnikom. Sve smestajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC , TV i klima uređaj čije se korisćenje naplaćuje 5 eura dnevno. Promena posteljine vrši se svakog petog dana boravka.

Vila Maria
nalazi se u starom delu Sartija na samo nekoliko minuta hoda od glavnog trga i glavne šetačke zone i na  200m od plaže. U blizini kuće nalazi se veliki broj restorana, taverni, prodavnica suvenira. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije. Smeštajne jedinice nalaze se u niskom prizemlju, prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Sobe su okrenute ka ulici i ka moru. Trokrevetni studiji se sastoje od jednog francuskog ležaja i jednog singl ležaja dok se četvorokrevetni studiji sastoje od jednog francuskog i dva singl ležaja. Svi studiji sadrže kompleto opremljenu kuhinju ( mini električni šporet, frižider sa hladnjakom, posudje), Tv, wi-fi, klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Promena peškira i čišćenje studija vrši se svakog petog dana boravka.

Vila Theo 
nalazi se u samom centru starog dela Sartija na 80m od plaže. U našoj ponudi imamo trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze u spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Svi studiji su okrenuti ka moru. Trokrevetni studiji sastoje se od jednog francuskog ležaja i jednog singl ležaja dok se četvorokrevetni sastoje od jednog francuskog i dva singl ležaja. Svi studiji sadrže kompletno opremljenu kuhinju ( frižider, mili električni šporet, posudje), kupatilo sa tuš kadom, LCD TV, wi-fi, klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Čišcćenje i promena posteljine vrši se svakog petog dana boravka. Ispred same vile je šetacka zona sa brojnim prodavnicama i restoranima.

ApartHotel Sarti Inn
je novoizgrađen objekat koji se nalazi u starom delu Sartija, a na samo 80m od plaže. Objekat je završen 01.04.2011. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Dvokrevetni studiji se nalaze na drugom spratu, trokrevetni na prvom spratu kao i u spuštenom prizemlju, dok su četvorokrevetni na drugom spratu i u spuštenom prizemlju. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC i terase sa pogledom na bazen. U neposrednoj blizini hotela je mega market Arvanitidis kao i više manjih marketa. Gostima je na raspolaganju bazen, ležaljke pored bazena, privatni parking, wireless internet, SAT TV. Čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana. Upotreba klima uređaja se doplaćuje i iznosi 5 eura po danu korišćenja, osim u periodu jula i avgusta kada je upotreba klime uračunata u cenu najma.

NEOS MARMARAS

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso - "Rajska plaža", mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža - na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa "Porto Caras", što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

ApartHotel Clio
se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa sa koga se pruža predivan pogled na zaliv Toroneos i resort Porto Carras, na samo 50 metara od dva glavna gradska trga, ovaj aparthotel će Vam pružiti mogućnost za predivan odmor. U ponudi imamo 17 kompletno nameštenih smeštajnih jedinica, dvokrevetnih, trokrevetnih studija, kao i mezonete za 4 i 5 osoba. Sve sobe poseduju kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma,TV uređaj, terase i parking prostor. Hotel poseduje bazen sa pool barom i ležaljkama za sunčanje.

Vila Rodo
nalazi se u mirnom delu Neos Marmarasa na svega 20m od najlepšeg dela plaže ka Porto Carasu. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem smeštene na prvom spratu vile. Studiji su okrenuti ka moru i imaju direktni pogled na more. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostranom terasom, TV-om, SAT TV-om, TWC-om, klima uređajem čije se korišćenje naplaćuje 3 eura dnevno. Zamena posteljine i peškira vrši se na 5 dana.

Na linkovima ispod možete pogledati opise svih kuća.

Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
  • Aranžman počinje 20.05. ( polazak je dan ranije 19.05. )
  • Kupon je važeći do 19.05.2014. i ne može se iskoristiti nakon datuma naznačenog na njemu.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu.
  • Uslovi za decu: do 3 god. u 1/2 sobi sa roditeljima besplatno, preko 3 god. ima svoj ležaj i plaća punu cenu vaučera.
  • Po rezervaciji kupona, a pre uplate, obavezno proveriti slobodna mesta i ostaviti svoje podatke (predrezervaciju) na telefon turističke agencije Barcino 011/334-0015
  • PONUDA OBUHVATA: najam apartmana/studia (u zavisnosti od vile), bez prevoza, po osobi za 10 noćenja/11 dana.
  • Ukoliko želite prevoz doplaćujete u agenciji po redovnim cenama.
  • Za više informacija o aranžmanu pozvati agenciju.
  • Kontakt tel: 011/334-0015

  • U cenu aranžmana je uračunato:
    - smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,  usluge predstavnika agencije.

  • U cenu aranžmana nije uračunato:
    - autobuski prevoz - doplaćujete u agenciji po redovnim cenama.
    - međunarodno zdravstveno osiguranje putnika -  uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta Generali Osiguranja.
    - programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.
  • MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA
  • Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše.
  • Minimalni rok za rezervacije možete saznati od agencije Barcino tours
  • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati.
  • Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja
  • Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
  • Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

Preporučujemo
O kompaniji
Naziv: Barcino Tours
Adresa: Desanke Maksimovic 2/1
Telefon: 011/63-03-233, 011/63-03-224, 011/63-02-390
Autobusi: 74
Trole: 24, 26, 27
Tramvaji: 6, 7
E-mail: office@barcino.travel
Mini anketa
Pomozite nam da zaznamo vaše mišljenje. Koliko je atraktivna ova ponuda?
Hvala Vam na informaciji!
Kako funkcionišu kuponi?
1. Poručite ponudu online ili dođite u naše prostorije.
2. Platite u pošti ili putem e-bankinga ili direktno kod nas.
3. Nakon uplate šaljemo kupon na email ili dobijate kupon kod nas.
4. Sa kuponom idete kod našeg poslovnog partnera da iskoristite uslugu.
Napomene
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
  • Aranžman počinje 20.05. ( polazak je dan ranije 19.05. )
  • Kupon je važeći do 19.05.2014. i ne može se iskoristiti nakon datuma naznačenog na njemu.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu.
  • Uslovi za decu: do 3 god. u 1/2 sobi sa roditeljima besplatno, preko 3 god. ima svoj ležaj i plaća punu cenu vaučera.
  • Po rezervaciji kupona, a pre uplate, obavezno proveriti slobodna mesta i ostaviti svoje podatke (predrezervaciju) na telefon turističke agencije Barcino 011/334-0015
  • PONUDA OBUHVATA: najam apartmana/studia (u zavisnosti od vile), bez prevoza, po osobi za 10 noćenja/11 dana.
  • Ukoliko želite prevoz doplaćujete u agenciji po redovnim cenama.
  • Za više informacija o aranžmanu pozvati agenciju.
  • Kontakt tel: 011/334-0015

  • U cenu aranžmana je uračunato:
    - smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,  usluge predstavnika agencije.

  • U cenu aranžmana nije uračunato:
    - autobuski prevoz - doplaćujete u agenciji po redovnim cenama.
    - međunarodno zdravstveno osiguranje putnika -  uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta Generali Osiguranja.
    - programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.
  • MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA
  • Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše.
  • Minimalni rok za rezervacije možete saznati od agencije Barcino tours
  • Poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati.
  • Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja
  • Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
  • Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja

Preporučujemo
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

2 + 6:


Pošalji
Partnerski program