* 1190 din umesto 3000 din za test intolerancije na hranu (160 namirnica) putem krvi ili putem elektroda uz stručne savete o ishrani u Life ordinaciji!

Ova ponuda je istekla.

Molimo Vas da pogledate aktivne ponude.

Life ordinacija

Kategorija: Sport i fitnes
Opština: Zemun
Adresa: Nikole Tesle 8/8
Tel: 011/2691-800
Mob: 065/689-29-44
Autobusi: 15, 84, 704, 707
Email: kvantnamedicinalife@gmail.com
*

Napomene Ponude

Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu.
  • Test intolerancije na hranu.
  • Kupon važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više kupona za sebe i nekoliko kupona na poklon.
  • Obavezno je zakazivanje nekoliko dana unapred
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 08:00 do 12:00 i od 14:00 do 19:00
  • Kontakt telefoni ordinacije: 011/269-1800 i 065/841-3050
  • Kupon je iskoristiv do 10.8.2013.
Ukratko:
Iako nam se čini da se savršeno dobro osećamo, ponekad sasvim mala alergija ili smetnja zbog koje posetimo lekara ukažu na nešto ozbiljnije. Sve to može biti sprečeno jednostavnom kontrolom krvi, koja će nam najbolje pokazati u kakvom stanju je naš organizam zapravo. 

Za opšte zdravlje bitno je, takođe, znati i šta nam od namirnica prija, šta ne, a da sve to ne košta puno para niti zahteva čekanje u redovima i čekaonicama danima, posetite Life ordinaciju, jer vas kompletan test intolerancije na hranu čeka po sjajnoj ceni - budite upoznati sa stanjem svog organizma, naučite kako da živite i osećate se zdravo! 
Opis:
Postoje određene namirnice koje ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti uzrok zašto uporno ne možete da smršate ili se osećate loše, naduto i umorno. Life ordinacija putem testa intolerancije na hranu Vam omogućava da vađenjem krvi iz prsta ili putem elektroda saznate koje su to namirnice. Nakon što uradite test intolerancije na hranu morate se striktno pridržavati uputstva koje namirnice bi trebalo, odnosno koje ne bi trebalo da konzumirate i zasigurno ćete nagomilane kilograme nepovratno izgubiti, a uz to ćete se osećati mnogo poletnije, odmornije i bolje! Test intolerancije na hranu neće škoditi Vašem organizmu, niti ćete imati bilo kakve nus pojave!
Postavljeni komentari:

Trenutno nema komentara za ovu ponudu!

Postavite komentar:

Morate biti ulogovani da bi ste ostavili komentar.