Poklonite neuobičajeni poklon dragoj osobi!
*
Cena sa popustom: 500 din
Popust: 67%
Originalna cena: 1.500 din
Preostalo vreme: 20180127
O firmi
Naziv: Eduka Lingua
Adresa: Sarajevska 9
Mobilni: 062349140
Autobusi: 23, 36, 37, 44, 46, 51, 52, 53, 56, 56L, 58, 74, 91, 92, 511, 551, 552, 553, 601
Trole: 40, 41
Tramvaji: 3, 12, 13
Website: www.edukalingua.rs
E-mail: edukaling@gmail.com
Napomene za ponudu
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 27.02.2018.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
  • Ponuda obuhvata izradu jedne natalne karte. 
  • Možete kupiti više kupona. 
  • Nakon dobijanja kupona potrebno je da svoje podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rođenja) pošaljete na email edukaling@gmail.com.
    Takođe, potrebno je da napomenete da li želite da natalnu kartu dobijete na email ili želite da Vam bude dostavljena na kućnu adresu. 
  • U slučaju dostave na kućnu adresu, kupac snosi troškove dostave.
  • Za sve dodatne informacije se možete obratiti na telefon: 063/349-232.
Mapa
Ukratko o ponudi
Ponuda obuhvata:
  • izradu natalne karte sa objašnjenjem i podznakom. 
Svi oni koji redovno čitaju horoskop i prate sve vezano za astrologiju dobro su upoznati sa pojmom natalna karta i šta on znači. Po definiciji natalna karta predstavlja raspored planeta na nebu u momentu nečijeg rođenja. 

Naime, u času kada smo rođeni planete zauzimaju određene položaje u kućama i znacima pri tome formirajući određene aspekte koji mogu biti dobri ili loši. Njihov raspored i određene tačke poput ascendenta ili podznaka i desendenta čine okosnicu natalne karte koja nam govori više o nečijem karakteru, njegovoj ličnosti, vrlinama i manama, njegovim predispozicijama i sklonostima, a takođe može da predvidi i koje su to životne okolnosti koje određena osoba očekuje. Možemo reći da natalna karta predstavlja sliku neba u trenutku nečijeg rođenja.
Detaljan opis ponude
Natalna karta se izrađuje na osnovu tačnog vremena rođenja (u minut) i geografske širine i dužine mesta rođenja. Na osnovu toga formiraju se aspekti koji nam govore koji je podznak data osoba i koji je raspored kuća i planeta u njenoj natalnoj karti. Prilikom tumačenja natalne karte ne gledaju se samo raspored planeta već i aspektni koje oni prave.

Po onima koji veruju u astrologiju natalna karta jeste lični podatak svakog od nas i na osnovu nje možemo videti  koja nam je sudbina i šta nas očekuje u životu. Tumačenje natalne karte se ne može izmeniti, prevariti ili ignorisati. Ona tačno opisuje svakog od nas i govori nam šta nas to čeka u životu.
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

6 + 4:


Pošalji
Pridruži nam se na Facebook grupi