Razvojno-edukativni program o porodici i za porodicu!
*
Cena sa popustom: 500 din
Popust: 0%
Originalna cena: 500 din
Preostalo vreme: 19700101
O firmi
Naziv: Centar razvoja životnih vrednosti
Adresa: Jevremova 25
Mobilni: 064/2588568, 062/8602787
Autobusi: 24, 26, 37, 44, E2, E9
Trole: 19, 21, 22, 28, 29, 41
E-mail: crzvrednosti@gmail.com
Napomene za ponudu
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Kupovinom kupona ostvarujete popust sa 14.000 na 7.000 dinara. 
 • Jedan kupon je za jednu osobu.
 • Jedan kupon važi za specifičan razvojno-edukativni program o porodici i za porodicu - Ciklus o porodici (5 radionica).
 • Dinamika održavanja radionica je 1 put nedeljno.
 • Rok za korišćenje kupona označava datum prve radionice. 
 • Prijave su najkasnije do 25.08.2017.
 • Za detaljne informacije pozvati na telefone: 064/2588568 ili 062/8602787 svakim radnim danom od 09-21h i subotom od 10-19h.
 • Pre kupovine kupona proverite raspoložive kapacitete.
Mapa
Ukratko o ponudi
KUPOVINOM KUPONA OSTVARUJETE POPUST OD 50%.
CENA CIKLUSA OD 5 RADIONICA UZ KUPOVINU KUPONA JE 7000 DINARA. 

Ponuda obuhvata:
 • 5 radionica koje se održavaju jednom nedeljno u grupama od 5 do 10 polaznika.
Ovo je prilika da unapredite kvalitet svog personalnog i porodičnog života. Ovakav program je jedinstven na ovim prostorima.

Prvi ciklus o porodici sastoji se od 5 radionica koje se realizuju polazeći od sledećih opštih ciljeva:
 • doživljaja porodice, prepoznavanja i razumevanja suštine porodičnog života,
 • osnovnih porodičnih snaga, mehanizama porodičnog funkcionisanja, organizacije porodičnog života (raspodela moći, kontrola, komunikacija),
 • razvojnih ciklusa porodice, hronologije porodičnog života i prenošenja porodičnih obrazaca, kao i konteksta funkcionalnih i disfunkcionalnih modela porodice.
Izbor tema najdirektnije sledi osnovne smernice sistemskog pristupa porodici, ali uz značajne funkcionalne modifikacije.

S obzirom na ulogu ovog ciklusa, u okviru opšte strukture programa planski su naglašeni primarno edukativni ciljevi sa uvođenjem globalnog okvira u kome će se prepoznati paralele, sličnosti i razlike između univerzalnih modela razumevanja porodice i ličnih, porodičnih istorija. U tom smislu, ciklus o porodici ima funkciju uvoda u naredne cikluse, u kojima se temeljnije razrađuju osnovni mehanizmi funkcionisanja porodičnih podsistema: bračnog i roditeljskog.

Detaljan opis ponude
Ciljevi neprofitnog udruženja Centar razvoja životnih vrednosti - CRŽV, su naučno i stručno istraživanje faktora razvoja, zdravlja i životnih vrednosti u populaciji, kao i primena savremenih i drugih odgovarajućih metoda rada i njihova sinergija u svrhe podizanja kvaliteta života porodica, dece, mladih i odraslih građana i građanki.

Naša misija je da poboljšamo kvalitet života porodica i pojedinaca kroz negovanje zdravih životnih stilova, ali i da osnažimo porodice da nesmetano prođu kroz kritične periode razvoja i krupne životne promene. Nastojimo, pored toga, da olakšamo inkluzivne procese u zajednici i povećamo osetljivost zajednice za ovu problematiku.

Jedan od programa kojim se organizacija Centar razvoja životnih vrednosti  bavi je specifičan razvojno - edukativni program o porodici i za porodicu - Škola partnerstva i roditeljstva, u kome učestvuju odrasli članovi porodice. U okviru projekta uvodi se svojevrsna edukativno - iskustvena intervencija sa planiranim efektima. Iako je program primarno obrazovnog karaktera, njegov cilj nije usmeren ka sticanju gotovog paketa znanja, već  se znanje koristi u funkciji integracije ličnog iskustva i poboljšanja porodične situacije.

Globalni ciljevi programa su: očuvanje zaštitne i vaspitne funkcije porodice, prevazilaženje porodičnog disbalansa, podizanje roditeljske kompetentnosti za pružanje podrške ugroženom članu porodice, razvijanje modela vaspitanja koje bi nadoknadilo propuste i razvijanje vaspitne 
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

9 + 3:


Pošalji
Pridruži nam se na Facebook grupi