Pregled lekara specijaliste ORL na šest lokacija Euromedika!
*
Cena sa popustom: 1.190 din
Popust: 53%
Originalna cena: 2.500 din
Preostalo vreme: 19700101
O firmi
Naziv: Poliklinika Euromedik
Adresa: Više lokacija
Telefon: 011/244-4111, 011/244 8008
Website: www.euromedic.rs
E-mail: domzdravljaeuromedik@gmail.com
Napomene za ponudu
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 01.01.1970.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Jedan kupon važi za jedan ORL pregled.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Kupon je moguće iskoristiti na 6 lokacija u gradu uz obavezno zakazivanje:
  - Slavija, Alekse Nenadovića 7 - 011/244-4111
  - Višegradska 20  (kod Urgentnog centra) - 011/2660-000
  - Novi Beograd, Gandijeva 122g (Blok63) - 011/2276-324 
  - Novi Beograd, Pariske komune 22 - 
  011/2609-650
  - Zemun, Kosovska 12 - 011/2616-444
  - Cvijićeva 42 - 011/3294-456
 • Ukoliko ste zakazali pregled, ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, jer će se u suprotnom Vaš kupon smatrati iskorišćenim.
 • Potrebno je poneti kupon na uvid kao potvrdu o uplati.
Mapa
Ukratko o ponudi
Ponuda obuhvata:
 • pregled lekara specijaliste ORL.
Pregled otorinolaringologa je bezbolan i traje između 20 i 30 minuta. Sastoji se iz anamneze – razgovora sa pacijentom o problemima zbog kojih se javio na pregled i samog pregleda, koji je sistematičan i obavlja se po odredjenom redosledu.

Pregledom uva se proverava da li je spoljašnji ušni kanal prohodan i da li ima stranog sadržaja u kanalu, da li je bubna opna uredne funkcije i anatomskih detalja, zatim lekar utvrđuje kako pacijent čuje i ako ima zujanje u ušima ispituje poreklo zujanja. U sklopu pregleda uva proverava se i stanje ravnoteže kod pacijenta.

Pregledom nosa lekar otorinolaringolog kod pacijenta utvrđuje prohodnost nosnih kanala, da li je kriva nosna pregrada, da li ima sekreta u nosu, kakav je sekret, da li je došlo do upale sinusa, da li ima alergija.

Otorinolaringološki pregled grla obihvata pregled jezika, usne duplje, krajnika, ždrela i glasnih žica. Lekar otorinolaringolog utvrđuje da li je došlo do upale, da li ima suženja, stranog tela u grlu, da li pacijent ima polipe, otoke ili neke druge promene na glasnim žicama kod promuklosti.

Pogledajte ostale ponude Poliklinike Euromedik:
Detaljan opis ponude
Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uva, nosa i grla.

Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su sledeće: zapaljenske bolesti (spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana) koje mogu biti infektivne ili alergijske, začepljenje ušnog kanala (cerumen), zujanje u ušima (Tinitus), vrtoglavice (Vertigo), nagluvost (surditas), polipi, tumori itd.

Ukoliko se kod pacijenta jave tegobe sa uhom, grlom ili nosem, potrebno je da se javi na pregled specijaliste otorinolaringologije.

U tegobe sa uvom spadaju bol u uvu, oslabljen sluh, sekrecija (curenje) iz uva, vrtoglavica, zujanje ili šuštanje u uvu. Tegobe u vezi sa nosem su otežano disanje na nos, sekrecija iz nosa, svrab u nosu, oslabljen miris, kijanje, krvarenje iz nosa itd. U tegobe sa grlom spadaju bol u grlu, pečenje, bolno ili otežano gutanje, kašalj, promuklost, promene ili izrasline na sluzokoži itd.
Komentari
Brankica Tasic (13.08.2018.)
EUROMEDIK je moja omiljena privatna klinika u Beogradu. Najbolja specijalisticka dijagnostika, ljubazna usluga, narodne cene.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

4 + 7:


Pošalji
Pridruži nam se na Facebook grupi