Premium paket briseva za dame - cervikalni i vaginalni bris, bakterijska vaginoza, hlamidija, ureaplazma i mikoplazma!
*
Cena sa popustom: 1.990 din
Popust: 57%
Originalna cena: 4.620 din
Preostalo vreme: 20180425
O firmi
Naziv: Sim Lab Plus
Adresa: Cara Nikolaja Drugog 68 A
Telefon: 011/344-10-05
Autobusi: 83, E1
Trole: 19, 21, 22, 29
Website: www.simlab.rs
E-mail: office@simlab.rs
Napomene za ponudu
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 25.05.2018.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
 • Jedan kupon važi za jedan paket briseva za dame.
 • Jedan kupon važi za jednu osobu.
 • Jedna osoba može kupiti više kupona.
 • Za sve informacije oko pripreme za analizu konsultovati stručno osoblje iz SiM LAB plus-a.
 • Trudnicama se u laboratoriji ne uzimaju brisevi, ali se mogu doneti na analizu.
 • Kupon možete iskoristiti na dve lokacije u gradu:
  SiM LAB Plus – Cara Nikolaja Drugog 68a 
  011/ 344 10 05, 
  061/ 15 60 200
  SiM LAB – Zrenjaninski put 42a, Krnjača 
  011/ 271 52 53, 
  064/ 113 62 82, 
  063/ 80 83 597
 • Radno vreme: 
  Ponedeljak - Petak  07-20h
  Subota 07-14h
Mapa
Ukratko o ponudi
Ponuda obuhvata:
 • vaginalni bris,
 • cerviklani bris,
 • bris na bakterijsku vaginozu,
 • bris na hlamidiju,
 • bris na ureaplazmu i
 • bris na mikoplazmu.
Ukoliko sumnjate na neku od pomenutih bolesti, savetujemo Vam da uradite analize i budete sigurni - ukoliko se ne leče, ove bakterije mogu ostaviti značajne posledice. 

Osim toga, preporučljiva je kontrola jednom godišnje, budući da u najvećem broju slučajeva žene nemaju nikakve simptome hlamidije, ureaplazme i mikoplazme.
Detaljan opis ponude
Hlamidija je u Srbiji druga po redu polna bolest po broju obolelih, odmah nakon kondiloma - svaka deseta osoba je zaražena hlamidijom. Zanimljivo je i to da kod žena u 70-80% slučajeva nema nikakvih simptoma. Ukoliko se simptomi pojave, manifestuju se kao: peckanje prilikom mokrenja, pojačan vaginalni sekret, bol u donjem delu leđa, neuobičajen bol prilikom seksa i vaginalno krvarenje između ciklusa. Ukoliko se ne leči, hlamidija može izazvati sterilitet i oštećenja na grliću materice.

Ako niste čuli za mikoplazmu, znajte da niste sami. Čak i neki doktori nisu previše upoznati sa ovom bolešću. Mikoplazma je zapravo grupa bakterija koja uključuje više od 70 različitih vrsta. Najčešće se javlja kod žena, a u velikom broju slučajeva se javlja uz bakterijsku vaginozu. Ukoliko ima simptoma, isti su kao i kod hlamidije.

Ureaplazma takođe pripada familiji mikoplazmi. Oko 70% seksualno aktivnih odraslih osoba u sebi poseduju neke od ovih bakterija, što znači da se one sreću i kod seksualno neaktivnih osoba. Međutim, kada dođe do značajnijeg razmnožavanja, mogu nastati problemi, kao što su zapaljenje male karlice, uretritis i gubitak trudnoće, pa čak i sterilitet.

Bakterijska vaginoza predstavlja poremećaj u sastavu vaginalne flore, koja nastaje kada se smanji broj laktobacila, koji obezbeđuju kiselost vaginalne flore, stvarajući mlečnu kiselinu. Bakterijska vaginoza ne spada u polno prenosive bolesti, ali često menjanje partnera i nezaštićen seks može dovesti do njenog bržeg razvoja. Ako se leči na vreme, bakterijska vaginoza ne ostavlja nikakve posledice po reproduktivno zdravlje. U suprotnom, može povećati rizik oboljevanja od polno prenosivih bolesti, pojave neplodnosti, vanmaterične trudnoće i prevremenog porođaja. 
Komentari
maja (22.12.2015.)
da li vi uzimate briseve ili se brisevi donose kod vas __ Hvala
KuponDiler.rs
Poštovana Majo, brisevi se uzimaju u laboratoriji.
Zaric irena (02.01.2016.)
Da li je cena paket briseva jos uvek 1190 i ako jeste do kada.hvala
KuponDiler.rs
Poštovana, cena briseva je bila i biće 1450 dinara.
Jasna Bogdanovic (23.07.2016.)
Da li ova analiza obuhvata vaginalni i cervikalni bris na ostale bakterije i gljivice ili se analize rade samo na ove navedene: (miko,ureaplazmu,hlamidiju i vaginozu). Nadjena mi je npr. candida pre nekoliko godina pa me zanima da li je i nju moguce pronaci ukoliko se odlucim za ove briseve.
KuponDiler.rs
Poštovana Jasna, ponuda koja se može kupiti na našem sajtu obuhvata upravo ono što je na ponudi navedeno, a to su brisevi na mikoplazmu, ureaplazmu i hlamidiju. Bris koji bi Vama bio potreban je klasičan vaginalni bris, koji se obavlja ili u okviru kompletnog ginekološkog pregleda ili koji možete obaviti direktno u laboratoriji po ceni od 520 dinara.
Sanja M (01.08.2016.)
Postovani, u subotu (pre 2 dana) sam izvrsila uplatu. Zakazala sam testove za sutra ali kupon mi jos nije stigao. Da li mogu sa dokazom o uplati da odem u SimLab umesto sa kuponom ako ne stigne na vreme?
KuponDiler.rs
Poštovana Sanja, kuponi za uplate od vikenda se regularnim putem dostavljaju u utorak ujutru. Ukoliko Vam je to kasno, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 062/616-401 kako bismo Vam kupon dostavili ranije. 
maja (11.11.2016.)
zaobici ovo mesto neprijatno osoblje. Prostor ne deluje potpuno cisto. Ceka se na rezultate duze nego sto je uobicajeno
milica (20.01.2017.)
da li je dovoljna potvrda o uplati,ako ne mogu da odstampam kupon?
KuponDiler.rs
Poštovana Milice, ukoliko niste u mogućnosti da odštampate kupon možete ga u dogovoru sa laboratorijom proslediti njima na email. 
mica (13.02.2017.)
rezervisala sam kupon pre tri nedelje,da li jos uvek mogu da uplatim?
KuponDiler.rs
Poštovana, rok za uplatu je 5 radnih dana od dana rezervacije. Molimo Vas da ponovo poručite kupon, kako biste dobili validan poziv na broj. 
ZK (31.03.2017.)
Da li vi uzimate bris u slucaju rane trudnoce i ako ne, kako vam se dostavlja uzorak?
KuponDiler.rs
Poštovana, molimo Vas da se u vezi sa ovim pitanjem konsultujete direktno sa stručnim osobljem Sim Lab-a.
Miljana Mikic (29.07.2017.)
Postovani, Najljubaznije vas molim da mi napisete sta utvrdjujete vaginalnim i cervikalnim brisom koji radite u okviru ove ponude? Da li podrazumeva i analizu na trihonomas? I da li se u laboratoriji mimo paketa moze uraditi bris vulve i koja je cena? Unapred hvala na odgovoru. S postovanjem, Miljana Mikic
KuponDiler.rs
Poštovana Miljana, ovaj paket briseva ne obuhvata bris na Trichomonas vaginalis, samo briseve koji su navedeni na ponudi:  Chlamydia trachomatis, Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealyticum. Doplata za ovaj bris u laboratoriji je 380 dinara. U laboratoriji se može uraditi i bris vulve, a cena je 520 dinara. 
Lila (21.01.2018.)
Da li kupon moze da se iskoristi u laboratoriji u lazarevcu
KuponDiler.rs
Poštovana Lila, kupone možete iskoristiti isključivo u laboratorijama u Beogradu. 
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

9 + 4:


Pošalji
Pridruži nam se na Facebook grupi